• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

adidas D.O.N. Issue #3 ''Grey''

GY0321
39 590 Ft

Részletek

AZ ADIDAS BASKETBALL ÉS DONOVAN MITCHELL LEGÚJABB MEGJELENÉSE.
Donovan Mitchell harmadik, adidas Basketball signature sneakerével azt ünneplik, hogy Spida az egyik legjobb játékossá vált. A D.O.N. Issue #3 kiemeli Donovan nagysághoz vezető útjának fejezeteit. A gyermekkori álmoktól a szupersztár státuszig, ez a junior kosárlabdacipő Donovan Mitchell felemelkedését mutatja be.

  • Fűző rugalmas pánttal.
  • Textil és szintetikus felsőrész TPU lábfejrészlettel a nagy kopásveszélyű területen.
  • Párnázott, stabil érzés.
  • Szorosan tart sarokrész.
  • Lightstrike párnázás.
  • TPU szárlemezzel ellátott gumiból készült talp.

Donovan Mitchell

Donovan Mitchell már az első szezonjában óta megörvendeztette a kosárlabda közönséget robbanásszerű vertikális ugrásával, ami miatt a "Spida" becenevet kapta. Lassú kezdés után remek statisztikákkal fejezte be újonc szezonját, és látványos zsákolások sorozatával megnyerte az All Star zsákoló versenyt. Az év újonca címet Ben Simmons vitte el előle, - azonban - az elszántság és a motiváció, amelyek a legfőbb tulajdonságai, biztosították számára a signature szerződést az adidas-szal. Második szezonja végén megjelent a D.O.N. Issue nevű signature modellje. 2020-ban let először All Star-játékos, és a Nuggets elleni rájátszásban 51 és 57 ponttal kiváló teljesítményt nyújtott... vajon a Pókember ihlette cipője segít majd Mitchellnek, hogy csapatát a konferencia döntőbe vagy még tovább vigye?

adidas

Az Adidas bajorországi székhelyű német nagyvállalat. Kijelenthetjük, hogy az Adidas Európa legnagyobb és a világ második legnagyobb sportvállalata, amely majdnem minden sportágban jelen van. Rendkívül erős a jelenléte a „lifestyle” kategóriában is, ahol Kanye West, Pharrel és Rita Ora a közismert vállalat arcai. 2008-tól a 2016/17-es évadig az Adidas volt az NBA hivatalos sportfelszerelés-szállítója, és a mai napig olyan NBA-játékosokat támogat, mint Derrick Rose, Damian Lillard, Andrew Wiggins és James Harden. Néhány éve megerősítést nyert, hogy az Adidas jó irányba halad, mivel kifejlesztették a vadonatúj Boost-technológiát, amely forradalmi újítás volt a sportcipők terén.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb