• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Jelszó visszaállítása

Ha elfelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címed, és küldjük az utasításokat a visszaállításához.

adidas Dame 6 ''White''

- 20%
EH2069
34 990,00 Ft 27 992,00 Ft

Részletek

DINAMIKUS IRÁNYÍTÁSHOZ KÉSZÜLT KÖNNYŰSÚLYÚ KOSÁRLABDA CIPŐ
Amikor pályán vagy, a jó példáddal vezesd a csapatot, pont mint Damian Lillard. Ez az adidas kosárcipő rendkívül könnyű, könnyedén tudsz benne száguldani a pályán. A halszálkás talp biztosítja a jó tapadást a távoli tempókhoz. A felsőrész tükrözi Dame csendes csapatvezetési tulajdonságait a pályán, és erős személyiségét a pályán kívül.

  • Hevederes fűzőrendszer.
  • Textil felsőrész.
  • Könnyű érzet.
  • Könnyű és légáteresztő kosárlabda cipő.
  • Szuperkönnyű Lightstrike párnázás.
  • Halszálkás gumi talp.

Other information

MATERIALS

Felsőrész
Textil + Egyéb
Bélés és varrás
Egyéb
Talp
Egyéb

Damian Lillard

A meccs utolsó másodperceiben ő alakítja a legnagyobbat az NBA-játékosok közül, és ő a szurkolók abszolút kedvence. Kosaras karrierje mellett zenei téren is aktív, mióta 2016-ban megjelent első raplemeze, a The Letter O. Az O betűre utal az is, hogy a 0-ás mezt viseli, amely az életútja jelképe, hiszen Oaklandből Ogdenen keresztül került Oregonba, ahol a Portland Trail Blazers színeiben játszik. Távolról és a gyűrű alól egyaránt veszélyes, ahogy Adidas D. Lillard cipőjében lerázza magáról a védőket. A modell a kiszámíthatatlanságot tükrözi, és azt a rettenthetetlen teljesítőképességet, amit Lillard hoz a pályán. A közönségkedvenc azt szeretné, ha a cipője mindenki számára elérhető lenne. Szeretnél te is megállíthatatlan lenni, amikor épp arra van szükség?

adidas

Az Adidas bajorországi székhelyű német nagyvállalat. Kijelenthetjük, hogy az Adidas Európa legnagyobb és a világ második legnagyobb sportvállalata, amely majdnem minden sportágban jelen van. Rendkívül erős a jelenléte a „lifestyle” kategóriában is, ahol Kanye West, Pharrel és Rita Ora a közismert vállalat arcai. 2008-tól a 2016/17-es évadig az Adidas volt az NBA hivatalos sportfelszerelés-szállítója, és a mai napig olyan NBA-játékosokat támogat, mint Derrick Rose, Damian Lillard, Andrew Wiggins és James Harden. Néhány éve megerősítést nyert, hogy az Adidas jó irányba halad, mivel kifejlesztették a vadonatúj Boost-technológiát, amely forradalmi újítás volt a sportcipők terén.