• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

adidas Harden Stepback 2.0 ''Core Black/Shock Pink''

GZ2955
31 990 Ft

Részletek

JAMES HARDEN IHLETTE CIPŐ STÍLUSOSAN
Az adidas Basketball Harden Stepback 2.0 cipője kifejezetten arra a számtalan órára készült, amit az edzőteremben töltesz gyakorlással. A Bounce középtalp ultra-rezonáló csillapítást biztosít, hogy dobásról dobásra haladhass. A gumi külső talp extrém tartósságot biztosít, hogy megfeleljen a darálásnak, amit az ellenfeled sosem lát.

  • Fűző zárórész.
  • Textil felsőrész hálós résszel megerősítve.
  • Könnyű érzés.
  • Textil bélés.
  • Bounce középtalp.
  • Gumiból készült külső talp.

James Harden

Az Oklahoma tehetséges védőjéből az NBA legértékesebb játékosa lett. James Harden megnyerte a kihívását, legalábbis egyéni értelemben. Los Angelesben nőtt fel, és az Arizonai Állami Egyetem után bejutott az NBA világába. Lustaságának köszönhetően 2009-ben felhagyott a borotválkozással, és elkezdte növeszteni szakállát, amely az egész világon ismert, jellegzetes vonása lett. A Liga MVP-je, nyolcszoros All Star, aranyérmes a 2014-es világbajnokságon és a 2012-es olimpián az amerikai válogatottal, és Harden az Adidas márkára bízta az arcát. Az irigylésre méltó áttörés, a félelem nélküli játéka és a távoli dobások rendkívüli pontossága meggyőzte a legigényesebb kosárlabda szakértőket is. Emellett egyre népszerűbb ruhadarabokat, és természetesen saját kosárlabda cipő modelljét, az adidas Harden-t is fejleszti.

adidas

Az Adidas bajorországi székhelyű német nagyvállalat. Kijelenthetjük, hogy az Adidas Európa legnagyobb és a világ második legnagyobb sportvállalata, amely majdnem minden sportágban jelen van. Rendkívül erős a jelenléte a „lifestyle” kategóriában is, ahol Kanye West, Pharrel és Rita Ora a közismert vállalat arcai. 2008-tól a 2016/17-es évadig az Adidas volt az NBA hivatalos sportfelszerelés-szállítója, és a mai napig olyan NBA-játékosokat támogat, mint Derrick Rose, Damian Lillard, Andrew Wiggins és James Harden. Néhány éve megerősítést nyert, hogy az Adidas jó irányba halad, mivel kifejlesztették a vadonatúj Boost-technológiát, amely forradalmi újítás volt a sportcipők terén.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb