• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Jelszó visszaállítása

Ha elfelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címed, és küldjük az utasításokat a visszaállításához.

adidas Harden Vol. 5 Futurenatural ''Creator''

Új
H68684
43 990 Ft

Részletek

HARDEN VOL. 5 FUTURENATURAL SHOES

The Harden Vol. 5 from adidas Basketball have a revolutionary fit and lockdown for ultimate freedom of movement on the court, and is inspired by James Harden's quickness and unmatched ability to change direction with the ball. Futurenatural technology introduces a new fit system and a seamless mold for complete control. The combination of Boost midsole cushioning and the lightweight advantage of Lightstrike provide one of the game's most dynamic scorers the comfort and stability he needs to dominate night in and night out on the world's biggest stage.

  • The incredible energy return of adidas Boost is created by fusing together energy capsules, giving you the power to keep your feet moving.
  • adidas Lightstrike is redefining the next generation of speed with a super-light midsole designed for dynamic, lightweight movement.
  • Perfectly seamless adidas Futurenatural merges upper and midsole to enable you to move freely in any direction, no matter the activity.
  • A signature logo and details celebrate one of the game's most dynamic scorers.
  • Rubber outsole.

Other information

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb

James Harden

Az Oklahoma tehetséges védőjéből az NBA legértékesebb játékosa lett. James Harden megnyerte a kihívását, legalábbis egyéni értelemben. Los Angelesben nőtt fel, és az Arizonai Állami Egyetem után bejutott az NBA világába. Lustaságának köszönhetően 2009-ben felhagyott a borotválkozással, és elkezdte növeszteni szakállát, amely az egész világon ismert, jellegzetes vonása lett. A Liga MVP-je, nyolcszoros All Star, aranyérmes a 2014-es világbajnokságon és a 2012-es olimpián az amerikai válogatottal, és Harden az Adidas márkára bízta az arcát. Az irigylésre méltó áttörés, a félelem nélküli játéka és a távoli dobások rendkívüli pontossága meggyőzte a legigényesebb kosárlabda szakértőket is. Emellett egyre népszerűbb ruhadarabokat, és természetesen saját kosárlabda cipő modelljét, az adidas Harden-t is fejleszti.

adidas

Az Adidas bajorországi székhelyű német nagyvállalat. Kijelenthetjük, hogy az Adidas Európa legnagyobb és a világ második legnagyobb sportvállalata, amely majdnem minden sportágban jelen van. Rendkívül erős a jelenléte a „lifestyle” kategóriában is, ahol Kanye West, Pharrel és Rita Ora a közismert vállalat arcai. 2008-tól a 2016/17-es évadig az Adidas volt az NBA hivatalos sportfelszerelés-szállítója, és a mai napig olyan NBA-játékosokat támogat, mint Derrick Rose, Damian Lillard, Andrew Wiggins és James Harden. Néhány éve megerősítést nyert, hogy az Adidas jó irányba halad, mivel kifejlesztették a vadonatúj Boost-technológiát, amely forradalmi újítás volt a sportcipők terén.