• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 1 Low OG ''Metallic Silver''

Új
CZ0790-002
160,00 EUR

Részletek

Air Jordan 1 Low, egy időtlen sportcipő, amely az ikonikus dizájnt modern kényelemmel és funkcionalitással ötvözi.

Párnázás: Tapasztald meg az érzékeny Nike Air párnázást, amely páratlan kényelmet és ütéscsillapítást biztosít minden lépésnél.

Tapadás: Uralkodj magabiztosan bármilyen felületen a gumitalpú külső talp többirányú futófelületi mintázatának köszönhetően, amely kiváló tapadást és stabilitást biztosít.

Illeszkedés és támogatás: Élvezze a boka körüli kényelmes, mégis támogató illeszkedést, a lábközép és a sarok megtámasztásával párosulva, biztosítva a mozgékonyságot és a biztonságot minden mozdulatnál.

Anyagok: Az Air Jordan 1 Low prémium minőségű bőrből készült, szintetikus felsőrésszel megerősített és légáteresztő textíliával kiegészített Air Jordan 1 Low ugyanolyan tartós, mint amilyen stílusos.

Az Air Jordan 1 Low ikonikus kialakításával, megbízható teljesítményjellemzőivel és kényelmes illeszkedésével tökéletes választás a sneakerek szerelmeseinek és mindenkinek, aki sokoldalú és stílusos sneakert keres.

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Jordan I

Air Jordan I
1985 nagyszerű év volt, és nem csak azért, mert Michael Jordan lett az év újoncja, és mi is láthattuk tudását az All Star mérkőzésen. Ez az év azért vált különlegessé, mert megjelent a legnépszerűbb Jordan cipő, az Air Jordan 1 első kiadása. Ez a sikeres Air Jordan sorozat első cipője, amely megalapozta a kosárlabdacipő jövőjét. A ma már legendás Peter Moore tervezte az Egyest. És bár Jordan kezdetben nem akarta viselni (a színek az ördög színeire emlékeztettek), később jóváhagyta, és azt gondoljuk, hogy ezt a mai napig nem bánta meg.

Az Air Jordan 1 volt az első olyan sok kosárlabdacipő, amely több színt tartalmazott, és ezért sok figyelmet kapott, többek között az NBA-től is. Az NBA betiltotta a cipőt, és egyértelmű szabályokat hozott, valamint meghatározta a büntetések összegét, amit Jordannek fizetnie kellett, ha abban akart játszani. Mindent összevetve a Nike felismerte a lehetőséget és kérte a fiatal Jordant, hogy viselje az Air Jordan 1-t, ezért pedig minden mérkőzésen megbüntették őket 5.000 dollárra. Ez a reklám önmagában is nagyszerű volt, csakúgy, mint a „Banned by the NBA” (Az NBA által betiltott) kampány, amely a Jordan márka elindulását jelentette.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb