• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Jelszó visszaállítása

Ha elfelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címed, és küldjük az utasításokat a visszaállításához.

Air Jordan 1 Low WMNS ''Infrared''

Új
DC0774-600
36 990 Ft

Részletek

MINDIG FRISS.

  • Az 1985-ben debütált eredeti ihlette Air Jordan 1 Low tiszta, klasszikus megjelenést kínál, amit már ismerünk, de mégis mindig friss. Alkalmi viseletre készült, ikonikus kialakítással, amely mindenhez passzol, és soha nem megy ki a divatból.
  • Az elrejtett légbetét könnyű csillapítást biztosít.
  • A természetes bőr felsőrész tartósságot és prémium megjelenést kínál.
  • A tömör gumiból készült talp minden felületen kiváló tapadást biztosít.

AIR JORDAN 1 LOW.

Az Air Jordan 1 Low-t 1986-ban adta ki először a Nike Michael Jordan számára. A Peter Moore tervezte cipő fő inspirációja a Nike Dunk volt. Oldalán a Nike pipa, sarkán a Jordan Wings logó volt látható, míg a talpban lévő Nike Air egység a csillapítást biztosította. Eredetileg az AJ1 Low számos OG színállásban megjelent, tükrözve a magas, chicagói ihletésű verziókat, továbbá néhány fémes színben is. A 2000-es években visszatért a cipőboltokba, és azóta számos retro megjelenést látott, köztük néhány ismert együttműködést (Eric Koston, Travis Scott és Dior).

Other information

ANYAG

Felsőrész
bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.