• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 1 Mid ''Black'' (PS)

Új
640734-091
23 590 Ft

Részletek

AIR JORDAN 1 MID

Ellentétben az Air Jordan 1 High és Low-val, az Air Jordan 1 Mid nem jelent meg a 80-as években. Jordan 15 évvel később, 2001-ben, az Air Jordan 1 második retro megjelenése során mutatta be a modellt. A cipőt lifestyle modellnek tervezték, a bokája több hüvelykkel alacsonyabb lett. A modellt nem keresték annyira, mint várták, legalábbis 2020-ig nem. Idén a Mid hatalmas népszerűségnek és kiváló értékesítési adatoknak örvend a remek formatervezésnek, a különleges megjelenéseknek és együttműködéseknek köszönhetően. Úgy tűnik, hogy a Mid a női sneakerheadek körében is kedvenccé vált.

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb