• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 11 CMFT Low ''Black'' (TD)

Új
CZ0906-005
20 790 Ft

Részletek

NYÁRI LUXUS.
Az Air Jordan 11 CMFT Low a flight jövője felé tekint, a kényelmet szem előtt tartva. A puha bőrből készült lábujj rész, és a sárvédő, valamint a hevederes fűzőhurkok az eredeti AJ11 jellegzetes tulajdonságait másolják. A talp alatt puha, sima Cushlon habszivacs található, stratégiai gumibetétekkel a tapadás érdekében.

  • A Cushlon hab puha, érzékeny és sima minden lépésnél.
  • Puha bőr borítja a lábujj környékét, és a cipő külső oldalán a lábközépig húzódik vissza. Perforációkkal rendelkezik a szellőzés érdekében.
  • A szövet körülöleli a lábfejet oldalról és felülről, a biztonságos, alkalmazkodó illeszkedés érdekében.
  • Az egy darabból álló habszivacs gallér biztonságos, kényelmes párnázást biztosít a sarok és a boka körül.
  • A talp gumi részei tapadást és tartósságot biztosítanak a nagy igénybevételű területeken.
  • Fűzőhurkok segítenek a gyors fűzésben.

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb