• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 11 CMFT Low ''Quai 54''

Új
DJ4893-106
48 790 Ft

Részletek

NYÁRI LUXUS.
Az Air Jordan 11 CMFT Low a flight jövője felé tekint, a kényelmet szem előtt tartva. A puha bőrből készült lábujj rész, és a sárvédő, valamint a hevederes fűzőhurkok az eredeti AJ11 jellegzetes tulajdonságait másolják. A talp alatt puha, sima Cushlon habszivacs található, stratégiai gumibetétekkel a tapadás érdekében.

  • A Cushlon hab puha, érzékeny és sima minden lépésnél.
  • Puha bőr borítja a lábujj környékét, és a cipő külső oldalán a lábközépig húzódik vissza. Perforációkkal rendelkezik a szellőzés érdekében.
  • A szövet körülöleli a lábfejet oldalról és felülről, a biztonságos, alkalmazkodó illeszkedés érdekében.
  • Az egy darabból álló habszivacs gallér biztonságos, kényelmes párnázást biztosít a sarok és a boka körül.
  • A talp gumi részei tapadást és tartósságot biztosítanak a nagy igénybevételű területeken.
  • Fűzőhurkok segítenek a gyors fűzésben.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bevont bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.