• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 12 Retro ''Utility Black''

Új
DC1062-006
74 390 Ft

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Jordan XII

JORDAN XII
1996-ban Jordan visszatért ahhoz a bőrhöz, amely a Jordan XI-en látható (ismét Tinkerrel együttműködve). A következő modell megtartotta a Jordan XI összes újítását, és hozzátették a Zoom Air technológiát.

A Jordan XII-t a japán zászló ihlette, és a cipő lenyűgözte Michael csapattársait is, mint Scootie Pippent, Luc Longleyt és Bill Weningtont, akik a 96/97-es szezonban viselték a cipőt.

A Jordan XII-t a Jordan márka legtartósabb cipőjének tartják, és rengeteg különböző színállásban megjelent már, a népszerű Taxi-tól a Flu színkombóig.

Emlékeztek még az utolsó mérkőzésre, ahol Jordan a láza ellenére (azt mondják, meg lehetett mérgezve) 38 pontot szerzett a Jazz ellen, és ismét a Bulls kulcsembere volt a pályán?

Mindez és még sok más rejtőzik a Jordan Retro XII-ben.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb