• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 2 Craft Women's Shoes ''Sunset Haze''

Új
DX4400-118
83 590 Ft

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Jordan II

Air Jordan II
1986-ban Bruce Kilgore megmutatta képességeit, dizájn érzékét, és eredetiségét. Együttműködött Peter Moore-ral a tervezés során, és ez volt az új projekt, amiben ez a 2 nagyszerű dizájner egyesítette erőit.

Az Air Jordan II stílust és luxust hozott az NBA-be. Ez a modell, amelynek eredeti darabjai az örökké divatos Olaszországban készültek, valamint ez az első Jordan cipő, amelyen nem látható Nike logó. Az első szín a fehér volt, piros kombinációjával, amiben a Jordan II-t láthattuk.

Michael csak 18 mérkőzést játszott ebben a modellben, mivel szinte az egész szezonban sérült volt.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb