• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 5 Retro ''Bluebird'' (W)

Új
DD9336-400
71 290 Ft

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Jordan V

AIR JORDAN V
1990-ben jelent meg a Jordan sorozat ötödik kiadása. Ebben az évben Phill Jackson "A Zen Mester" lett a Chicago edzője, és ő segítette Jordant abban a döntő ugrásban, amely megállíthatatlan szintre emelte őt, miközben a Chicago Bulls minden idők egyik legjobb csapatává vált. .

A Jordan Retro 5 az első olyan cipő, aminek a talpa kizárólag gumiból készült, és amelyen szerepel a teljes Jordan Jumpman logo. Az összes újítás mellett, amelyeket a Jordan V hozott, ez az első cipőmodell, amelynek hab található a felsőrészén.

Tinkert Jordan játéka ihlette, amit gyorsan összekapcsolt a brit hadsereg által a második világháborúban használt repülőgépekkel. Ezért láthatjuk a cápa „fogait”, a Supermarine Spitfire Mk VIII repülőgép védjegyét a talp mindkét oldalán.

Emlékszel a legendás, Will Smith főszereplésével forgatott Fresh Prince of Bel Air sorozatra? Will Smith is tudta, melyik volt a menő cipő abban az időben.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + egyéb
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb