• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 5 Retro ''Oreo''

Új
CT4838-011
71 290 Ft

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Jordan V

AIR JORDAN V
1990-ben jelent meg a Jordan sorozat ötödik kiadása. Ebben az évben Phill Jackson "A Zen Mester" lett a Chicago edzője, és ő segítette Jordant abban a döntő ugrásban, amely megállíthatatlan szintre emelte őt, miközben a Chicago Bulls minden idők egyik legjobb csapatává vált. .

A Jordan Retro 5 az első olyan cipő, aminek a talpa kizárólag gumiból készült, és amelyen szerepel a teljes Jordan Jumpman logo. Az összes újítás mellett, amelyeket a Jordan V hozott, ez az első cipőmodell, amelynek hab található a felsőrészén.

Tinkert Jordan játéka ihlette, amit gyorsan összekapcsolt a brit hadsereg által a második világháborúban használt repülőgépekkel. Ezért láthatjuk a cápa „fogait”, a Supermarine Spitfire Mk VIII repülőgép védjegyét a talp mindkét oldalán.

Emlékszel a legendás, Will Smith főszereplésével forgatott Fresh Prince of Bel Air sorozatra? Will Smith is tudta, melyik volt a menő cipő abban az időben.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bevont bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb