• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan Delta 2 ''Black/Off-Noir/University Red''

Új
CV8121-011
48 790 Ft

Részletek

REPÜLJ MINDEN LÉPÉSSEL.
A Jordan Delta 2 friss, bátor megoldást kínál azokra a tulajdonságokra, amelyekre vágysz: tartósság, kényelem és egy olyan hozzáállás, amely ízig-vérig Jordan. Frissítettük a dizájnvonalakat és kicseréltünk néhány részt, de az alapötlet ugyanaz, mint az első Delta esetében. A 2 továbbra is jól tartó, és az űrkorszakhoz hasonló anyagok kombinációját kínálja, sok különböző textúrával és erős varrással, hogy egy egyszerre kalandos és ikonikus megjelenést hozzon létre.

  • A többrétegű, vegyes anyagú felsőrész egyszerre tűnik high-technek és kézzel varrottnak.
  • A React hab ultra-puha, rugalmas, és simán gördül a saroktól a lábujjakig.
  • A gumiból készült külső talpbetétek tapadást biztosítanak ott, ahol a lábad a talajhoz ér.
  • A külső talp mentén kialakított, formázott gumiból készült középső rész oldalirányú stabilitást biztosít.
  • A puha, rugalmas nyelv segít a kényelmes illeszkedésben.
  • Szövött nyelvcímke mikrografikával.
  • Sarokhúzó fül.

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb