• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan Delta 2 WMNS ''Light Orewood Brown''

DH5879-106
52 990 Ft

Részletek

MINDEN LÉPÉS REPÜLJÖN.
A Jordan Delta 2 friss, félelmet nem ismerő megoldást kínál azokra a tulajdonságokra, amelyekre vágysz: tartósság, kényelem és egy olyan hozzáállás, amely ízig-vérig Jordan. Frissítettük a dizájnvonalakat és kicseréltünk néhány részt, de az alapötlet ugyanaz, mint az első Delta esetében. A 2-es továbbra is a támogató és az űrkorszakhoz hasonló anyagok kombinációját kínálja, sok különböző textúrával és erős varrással, hogy egy egyszerre kalandos és ikonikus megjelenést hozzon létre.

  • A többrétegű, vegyes anyagú felsőrész egyszerre tűnik high-technek és kézzel gyártottnak.
  • A React hab ultra-puha, rugalmas, és a saroktól a lábujjakig sima átmenetet képez.
  • A gumiból készült talp ott biztosít tapadást, ahol a lábad a talajhoz ér.
  • A talp külső részének mentén kialakított formázott védő rész oldalirányú stabilitást biztosít.
  • A puha, rugalmas nyelv segít a kellemes, kényelmes illeszkedésben.
  • Szövött nyelvcímke mikrografikával.
  • Felvételéhez sarok húzó pánt.

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + egyéb
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb