• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan MA2 ''Light Armory Blue''

Új
CV8122-400
48 790 Ft

Részletek

KÉNYELEM FRISSEN.
Törd meg a sneaker status quo-t a Jordan MA2 cipőben. A velúr, teljes bőr és különféle textíliák keverékéből készült, szokatlan címkékkel, technikai mikrografikákkal és nyers habszegélyekkel ellátott cipő az új és a klasszikus egyensúlyát szolgálja. A könnyen fel- és levehető és kényelmes cipő a Jordan magatartás és innováció stílusos szimbóluma.

  • A talpban található Air Max 200 egység egész napos, mindennapi kényelmet biztosít.
  • Az új, lábujjtól sarokig tartó csillapítási rendszer a megemelt sarokkal és a magas, ergonomikus nyelvvel kombinálva megkönnyíti a be- és kilépést.
  • A cipő többféle anyagból készült. A szintetikus anyagok, textíliák és velúr keveréke egyedi megjelenést eredményez, amely vaskos és réteges, de meglepően könnyű.
  • A puha, perforált habszivacs talpbetét, a habszivacs gallér és a nyelv egy réteg kényelemmel veszi körül a lábadat.

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb