• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Jelszó visszaállítása

Ha elfelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címed, és küldjük az utasításokat a visszaállításához.

Air Jordan Paris Saint-Germain Fleece Pants ''Black''

Új
CZ0818-010
23 990 Ft

Részletek

NEW COLORS OF PARIS FLIGHT.
See Paris in a new light in the Paris Saint-Germain Fleece Pants. Made from brushed French terry, they feel soft, warm and relaxed. The colors of the logo and the iridescent jock tag come from Paris' 4th kit.

  • The partnership between Jordan brand and Paris Saint-Germain is rooted in sport and reflected in culture. The bold defiance of the Jumpman seamlessly aligns with the sophisticated flair of Parisian fashion, elevating sportswear couture and exposing both brands to new audiences.
  • Midweight French terry fabric is brushed along the inside for softness and warmth.
  • Jordan Standard fit.
  • Elastic waistband with metal-tipped drawcord.
  • Stretch-ribbed cuffs.
  • Hand pockets.
  • Color-shifting club crest and jock tag.

ANYAG

 80% pamut, 20% poliészter

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.