• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan Retro 11 Low WMNS ''Bright Citrus''

Új
AH7860-139
63 990 Ft

Részletek

LEGENDARY HOOPS DETAILS.

Az Air Jordan 11 Retro Low legendás tervezése újradefiniálja a kosáras megjelenését. A teljes hosszúságú párnázott egység  kényelmet biztosít az ikonikus modellhez.

  • A természetes bőr, szintetikus bőr és / vagy textil felső része ikonikus megjelenést kölcsönöz.
  • A teljes hosszúságú Air-Sole egység párnázott kényelmet biztosít.
  • A kompozit szár javítja a középső lábtámaszt.
  • Gumi talp, többirányú mintával, a tapadás és a tartósság érdekében.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr
Bélés és varrás
egyéb + textil
Talp
egyéb

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Jordan XI

JORDAN XI
Az 1995/96-os szezon örökre beírta magát a kosárlabda és kosárlabdacipők történelemkönyvébe. A Chicago Bulls újra bajnokságot nyert, emellett egy hihetetlen rekordot is beállított: 72 győzelem és 10 vereség az alapszakaszban. Jordan lett a történelem egyetlen játékosa, aki egy szezonban három MVP címet is nyert, mivel az alapszakasz, az All Star mérkőzés a döntő MVP-jének is megválasztották.

A Jordan XI, amelyet a világ legnépszerűbb és az egyik legkeresettebb cipőjének tartanak, szintén ebben az évben jelent meg. Buggs Bunny-Tapsi Hapsi is így gondolja, együtt játszottak a kultikus Space Jam című filmben, ahol egyesítették erőiket a többi Looney Tunes hőssel a gonosz idegenek elleni mérkőzésen.

Jordan nem volt tökéletesen elégedett a Jordan X külső megjelenésével. Még többet, valami jobbat akart. Mivel ez volt a visszatérése utáni első cipője, nagyon precíz volt a részletekkel.

Jelenlétének mágikus hatása volt. A Jordan Retro XI az első kosárlabdacipő, amely lakkbőrből készült, és még ma is láthatunk játékosokat, akik ebben a kultikus modellben játszanak a pályán.

A Jordan Retro XI már a megjelenése előtt is sláger volt….és a mai napig óriási sláger is maradt.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.