• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Jelszó visszaállítása

Ha elfelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címed, és küldjük az utasításokat a visszaállításához.

Air Jordan Retro 13 ''Hyper Royal''

414571-040
62 990 Ft

Michael Jordan

A kosáristen, aki örökre letette a névjegyét a kosárpályán. Michael Jordan kosaras márkája senkit nem hagy hidegen. A Chicago Bulls játékosaként az ő nevéhez fűződnek az NBA Liga történetének legemlékezetesebb pillanatai: hatszoros bajnok, és mind a hat döntőben elhozta az MVP címet is, míg az alapszakasz után ötször választották a Liga legértékesebb játékosának. 14-szeres All Star, 10-szer lett az NBA legjobb dobója, kétszeres zsákolóbajnok és 1988-ban még a legjobb védőjátékos díját is elhozta; a Dream Team tagjaként olimpiai aranyat nyert Barcelonában ’92-ben, és a Washington Wizardstól vonult vissza. A Levegő Uraként játékával megváltoztatta a világ kosárlabdáját, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportágává tette. Kollekciói a csarnokban és az utcán is inspirálnak. A Charlotte Hornets franchise-ának tulajdonosaként ma is aktívan részt vesz az NBA-ben; játékosként a Hírességek Csarnokába való befogadásával halhatatlanná vált. Mindenhol ott van, ahogy az minden idők legjobb kosarasától elvárható.

Jordan XIII

JORDAN XIII
1997-ben jelent meg a Jordan cipők tizenharmadik kiadása, először hivatalosan a Jordan Brand neve alatt. Hosszú volt az út idáig, de ez csak 1997-ben történt meg.

Tinkert maga Michael ihlette a cipő tervezésében. Az egyik beceneve a ''Black Cat'' (Fekete Macska) volt, melyet kitűnő reflexei és gyors kezei miatt szerzett. Ezért a Jordan XIII alakjában a sebesség rajzolódik ki, a boka hátulján lévő szem pedig tükröződik, és egy macska szemére emlékeztet.

Ahogy Will Smith prezentálta a Jordan V-t a nagyközönségnek, úgy Denzel Washington a XIII-t a “He Got Game” filmben, Ray Allen apjaként. Nagyszerű film, színész, és nagyszerű cipő, amit a legkényelmesebb Jordan Retro modellként tartanak nyilván.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.