• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan Retro 6 ''Reverse Oreo''

Új
CT8529-112
210,00 EUR

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Jordan VI

JORDAN VI
Mi teszi az Air Jordan VI-t olyan különlegessé, örök darabbá, olyan érdekessé? Talán az a tény, hogy ezt viselte Jordan, amikor először nyert NBA gyűrűt? Talán az, hogy ebben nyerte az első Finals MVP címét? Talán az anyagok, a formatervezés? Bármi is legyen, ez az a cipő, amelyet érdemes megjegyezni!

Az előző modellhez hasonlóan a Jordan VI tiszta gumi talppal rendelkezik. Ez alkalommal Tinker Hatfield továbbfejlesztette a Jordan V kissé csúszó talpát.

Jordan Porschéja ihlette Tinkert a cipő hátsó részének megtervezésekor. A Jordan VI szerepelt a kultikus  ''White Men Can't Jump' filmben is, Woody Harrison és Wesley Snipes főszereplésével.

Mike kifejezetten követelte a sarok megerősítését a Jordan VI-nál, mivel nem szeretett volna Achilles-ín problémákat. Ennek a modellnek a fontos kiegészítője volt a nyelven található 2 lyuk is, amelyek megkönnyítették Michael számára cipője felvételét, amivel küzdött az első öt modell esetén.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb