• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan Series .05 ''White/Phantom Green''

Új
DM1681-103
32 490 Ft

Részletek

Jordan Series .05
Legyél része MJ legendájának a Jordan Series .05 modellel. Ez a bármilyen környezetben viselhető, azonnali klasszikus a tiszta vonalakat és a jó megjelenést hangsúlyozza. A vászon és a velúrbőr párosítása textúrát és tartósságot biztosít, és a beépített sztreccs a szélesebb lábaknak is megfelel. A Michael eredettörténetét szem előtt tartva tervezett cipő inspirációt nyújt a játékosoknak és a rajongóknak egyaránt, akik szeretnék megtalálni a szárnyaikat.

  • Nézd meg a cipődet egy kis MJ-történelemért. A gumiból készült talpba egy üzenetet öntöttek Mike-ról és idősebb testvéréről, Larryről. A "45/2" arra a számra utal, amelyet mindketten viseltek, amíg végül ugyanabban a csapatban kötöttek ki. Így lett MJ a 23-as - azzal, hogy a 45-öt kettéosztotta, és azt mondta, ha csak fele olyan jó tud lenni, mint Larry, akkor minden rendben lesz.
  • A "SWING FOR THE FENCE" felirat a talpbetéten egy levélből idéz, amelyet Larry írt egyszer Michaelnek. Ez MJ életfelfogásáról szól, és konkrétan utal a testvérek híres csatáira az udvaron.
  • Ez a Jordan Brand 1. vulkanizált cipőkollekciója. A klasszikus gördeszkás cipőkhöz hasonlóan tiszta, magas oldalfallal rendelkezik, amely a tartósság érdekében a lábujjak körül duplán meg van erősítve.
  • Az oldalsó háromszög alakú kivágások rugalmas anyagból készültek, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak a szélesebb lábakhoz.
  • Szőtt címke a nyelvben.
  • "DEAR STUDIO" hímzés.
  • Lélegző perforációk.

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb