• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Jelszó visszaállítása

Ha elfelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címed, és küldjük az utasításokat a visszaállításához.

Air Jordan Why Not Zer0.3 ''Bright Crimson Red'' (GS)

CN8107-600
31 990,01 Ft

Részletek

ELLENŐRZÖTT KÁOSZ.
A játé egyik legnagyobb versenyzője, a tripla-dupla gép Russell Westbrook motorja, izomzata, mentalitása nem fél semmitől, legfőképpen nem a statisztikák gyártásától. A villámgyorsnak látszó Jordan "Why Not?" Zer0.3 tagolt párnázással és lábfejen lévő pánttal jön el hozzánk.

RESZPONZÍV SZENZÁCIÓ
A Zoom Air betét általában vízszintes. Ez a kifejezetten a Russ számára tervezett nagy méretű Air Zoom Turbo betét párhuzamos vonalakkal van szegmentálva, hogy íveket adjon neki. Ahogy fut a pályán, az egyes szegmensek külön-külön elmozdulnak a lépéseitől függően, reszponzív szenzációt biztosítva a mérkőzés teljes egészében.

STABIL TARTÁS
A letisztult, állítható pánt a lábfejen egyetlen folyamatos mozdulatba rögzíti a mozgást, és stabilan tart a talpbetét felett.

SIGNATURE RÉSZLETEK
Az osztott talp, az egyenetlen formavonalak és az anyagok keveréke különbözteti meg Russ signature vonalát. A díszítés között olyan dolgok szerepelnek, mint színváltó részek vagy gyári mérretcímke a cipő alján.

A KÁOSZ ELLENŐRZÉS ALATT  TARTÁSA
A gumi talp két részre van osztva, hogy segítsen csökkenteni a súlyt. A többirányú tapadás segít továbbra is irányítani a mozgást, miközben felszámolod a káoszt a pályán.

A könnyű és lélegző kétrétegű textil anyag egyes részein nyitott hálós anyag található.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

  • Megerősített lábujj.
  • Plüss, párnázott felsőrész.
  • Színváltó részletek.

Other information

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb

Russell Westbrook

A játékos, aki meghazudtolja a fizika törvényeit a pályán! Westbrook az UCLA-nél kezdett, majd profi karrierje a Seattle Supersonicsnál indult, aztán Oklahomában folytatódott. Durant távozása után Brodie lett a főnök a városban, azzal, hogy az NBA alapszakaszában elnyerte a legértékesebb játékos (MVP) címet. Paul George-dzsal ők az egyik legdinamikusabb páros az NBA-ben. A Jordan márkával kötött tízéves szerződése ékes bizonyítéka annak, hogy még MJ is hisz Westbrook-ban. Stílusa bombasztikus, merész és innovatív – és pont ilyen a kosárcipője is. Minden idők legjobbjai között tartják számon, ahogy ez egy tripla-duplás átlagot hozó kosarashoz illik. A legújabb technológiával készült Jordan cipőben kifogyhatatlan energiával léphetsz pályára.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.