• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan Zion 1 ''White/Dynamic Turquoise''

Új
DA3130-101
45 490 Ft

Részletek

ÜDV ZION
A földhözragadt személyiségével és a világot felülmúló képességeivel Zion nem hasonlít senki másra. A pályán a szelíd lélek, akinek minden a családról szól, ez pedig a megállíthatatlan atletikusság és gyorsaság páratlan erejévé változik. A Zion 1 Zion signature kollekcióját indítja útjára egy olyan dizájnnal, amelyet a szerénység és az emberfeletti képességek kettőssége ihletett. A teljes hosszúságú Air Strobel párnázást egy Zoom Air egységgel kombinálja az elülső lábfejben - a puha láb alatti kényelem és a gyors reakciókészség szenzációs keveréke. Könnyű, stabil és erős, agresszív tapadással, amely segít Zionnak a pályán a tapadásban, és kontrollálni az erejét.

  • A teljes hosszúságú Air Strobel egységet közvetlenül a felsőrészhez varrták, amely közvetlenül a lábad alatt helyezkedik el, és felhőszerű érzést biztosít. Egy energia-visszanyerő Zoom Air egység van az elülső lábfej alatt elhelyezve, hogy extra érzékenységet adjon.
  • A 2 hurokkal ellátott pánt segít biztonságban tartani a cipőt minden egyes fűzéskor, míg a magasabb oldalfalak a lehető legnagyobb oldalirányú stabilitást biztosítják.
  • A többirányú talp mintázata stop-and-go tapadást biztosít a játékosok számára, akik lábujjhegyen mozognak.
  • A nyelv dinamikus, rugalmas, a felső részen célzott párnázást tartalmaz, amely enyhíti a fűzőnyomást, és plusz súly nélkül nyújt plüss kényelmet.

Zion Williamson

Minden kosárlabdát szorosan követő szurkoló emlékezhet arra, hogy már az előző évtized közepén megjelentek az interneten az első videók Zion Williamson monstre zsákolásairól és egyéb mozdulatairól. Akik kicsit kevésbé követik, azoknak ez még abban az időben történt, amikor még középiskolás volt! Lenyűgöző és domináns középiskolai karrierje után nem volt olyan főiskola az Egyesült Államokban, amely ne akarta volna, hogy Zion a mezét viselje (már elsős gimnazistaként megkapta első ajánlatát!), és ő az egyik leghíresebbet, a Duke-ot választotta. Mindez oda vezetett, hogy Ziont a New Orleans Pelicans a 2019-es NBA Draft 1. választottjaként választotta ki, és ezt hamarosan a Jordan márkával kötött szerződés követte, ami újabb elismerés volt a karrierje során.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb