• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Curry Flow 8 ''White/Black''

3023085-103
52 990 Ft

Részletek

CURRY BRAND ÉS CURRY FLOW 8
Stephen Curry hivatalosan is bemutatta saját márkáját, a Curry Brand-et, amely a Curry Flow 8 megjelenését is magában foglalja. A Curry Flow 8 szakít a hagyományos kosárlabdacipő kialakítással azáltal, hogy teljesen nélkülözi a külső gumi talpat. Páratlan tapadást, könnyű talajhoz érő párnázást és tapadós pályaérzetet nyújt. A sziluett bemutatja az UA Flow nevű, iparágat megváltoztató párnázási platformot, amely technológia úgy van pozícionálva, hogy a céget és az egész iparágat megváltoztathatja. 

  • Az UA Flow a pályán fantasztikus tapadással járul hozzá a Curry Flow 8-hoz, a parkettán a szokásos gumihoz képest hasonló kopásállósággal, megcsúszás, csúszás és csikorgás nélkül.
  • A felsőrész két, dinamikusan és egymástól függetlenül működő réteget tartalmaz, amely lehetővé teszi a láb szabadabb mozgását, miközben védett marad.
  • A Curry Flow 8 esetében a párnázás nem áldozza fel a pályaérzetet. Noha a talp alatti érzés eleinte egyedülálló, nem fog sokáig tartani, amíg egynek érzed magad a pályával.
  • Az UA Flow csökkentette a súlyt, szükségtelenné téve a külső gumi talp használatát, amely általában 60 gramm súlyt tesz hozzá a cipőhöz. A Curry Flow 8 súlya 345 gramm (42.5-es férfi méret).
  • A Curry Flow 8 elképesztő energia visszanyerést biztosít, a tartósság, a védelem és a teljesítmény csökkenése nélkül.

Other information

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb

Stephen Curry

A legjobb játékosoknál gyakran elgondolkodunk azon, hogy miért néz ki minden olyan egyszerűnek. Stephen Curry az efféle érzések igazi mestere. Háromszoros NBA-bajnok, az NBA történelmének első egyhangú MVP-je az alapszakaszban, ötszörös All Star, kétszeres világbajnoki aranyérmes az amerikai válogatottal és hárompontos címei egészítik ki sort, ezen címeket pedig az Under Armour márkával együttműködve ért el. Úgy tűnik, hogy az NBA-ben a bedobott 3 pontosok számának új rekordja csak idő kérdése, és ugyanez igaz a liga legértékesebb játékosának címére is. »Chef« Curry immár a második játékos, aki megalapította saját márkáját - Curry Brandet, és új cuccaiban továbbra is lehetetlen pozíciókból fog kosarakat szerezni, le fogja győzi riválisait és örömet fog szerezni a kosárlabda rajongóinak, valamint tovább fogja fejleszteni kosárlabda cipőit és ruházati kollekcióját.

Under Armour

Az Under Armourt 1996-ban alapította a korábbi amerikaifutball-játékos, Kevin Plank. Amikor edzés után összehasonlította a mez alatti csuromvizes pólóját a kompressziós rövidnadrággal, eszébe jutott, hogy olyan pólót kellene gyártania, amely szintén szintetikus anyagból készül, így biztosítja, hogy a bőr száraz maradjon. Plank a nagymamája garázsában hozta létre a vállalatát. Mára a márka sikerének köszönhetően felkerült a Forbes milliárdosokat felsorakoztató listájára. Napjainkban a vállalat számos sportfelszerelést és „életstílust” képviselő terméket kínál, beleértve a cipők gyártását, amely 2006-ban kezdődött. A kosárlabda terén az Under Armour arca jelenleg Stephen Curry, a Golden State Warriors kiváló játékosa.