• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Curry Flow 9 ''We Believe''

Új
3025684-406
60 790 Ft

Részletek

CURRY FLOW 9
Ilyen cipőt még soha nem éreztél. Az UA Flow teljesen gumimentes, így könnyű és hihetetlenül tapad. Az UA Warp felsőrésze úgy működik, mint egy mini biztonsági öv, amely rögzít téged. Együttesen, az elinduláshoz és a megálláshoz sebességet és kontrollt kapsz a cipőtől.

  • Az UA WARP felsőrész technológia fokozott kényelmet és kontrollt biztosít a dinamikus kosárlabdamozgások során.
  • Lélegző hálós nyelv húzózárral a könnyű belelépésért.
  • A felsőrészbe épített, formázott boka körüli rész a kényelem érdekében.
  • TPE-keverék talpbetét alacsonyabb kompresszióval a fokozott energia-visszanyerés biztosításáért.
  • Az UA Flow párnázási technológia szuperkönnyű, kiváló energia-visszanyerést & őrületes tapadást biztosít.

A tartós UA Flow talp jobb pályaérzetet biztosít, így gyorsabban törhetsz be és indulhatsz el/állhatsz meg, mint valaha.

Stephen Curry

Az elit játékosoknál gyakran csodálkozunk azon, hogy minden, amit csinálnak, olyan egyszerűnek tűnik. Steph Curry igazi mestere ennek. Háromszoros NBA-bajnok, az NBA történetének első egyhangúlag megválasztott alapszakasz MVP-je, hétszeres All Star és kétszeres világbajnoki aranyérmes az amerikai válogatottal, és egy elképesztő pontszerző, aki biztosan továbbra is új rekordokat állít fel! Mesteri képessége kiegészül az Under Armourral való együttműködéssel, ahol azon kevés játékosok egyike lett, akiknek saját márkája van. Új felszerelésében biztosan folytatja majd a lehetetlen helyzetekből való pontszerzést, a győzelmeket és továbbra is kényeztetni fogja a kosárlabda rajongókat, miközben tovább fejleszti a kollekciójában a cipőket és ruházatát.

Under Armour

Az Under Armourt 1996-ban alapította a korábbi amerikaifutball-játékos, Kevin Plank. Amikor edzés után összehasonlította a mez alatti csuromvizes pólóját a kompressziós rövidnadrággal, eszébe jutott, hogy olyan pólót kellene gyártania, amely szintén szintetikus anyagból készül, így biztosítja, hogy a bőr száraz maradjon. Plank a nagymamája garázsában hozta létre a vállalatát. Mára a márka sikerének köszönhetően felkerült a Forbes milliárdosokat felsorakoztató listájára. Napjainkban a vállalat számos sportfelszerelést és „életstílust” képviselő terméket kínál, beleértve a cipők gyártását, amely 2006-ban kezdődött. A kosárlabda terén az Under Armour arca jelenleg Stephen Curry, a Golden State Warriors kiváló játékosa.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb