• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

New Balance 550 ''Pine Green''

BB550ESB
140,00 EUR

Részletek

A New Balance 550 visszahozza a '90-es évek ikonikus retro báját, ez a sneaker a nosztalgia és a funkcionalitás keverékét kínálja a mindennapi viselethez.

Párnázás: A New Balance 550 nagyszerű párnázást kínál, amely a lábadhoz idomul, így bármilyen felületen érzékeny és kényelmes lépést biztosít. A cipő hatékonyan csillapítja a földet érést, így támogató és kényelmes élményt nyújt.

Tapadás: Ezeket a sneakereket lifestyle cipőnek tervezték, de a külső talp egyedi mintázata fokozza a tapadást, és különböző tevékenységekhez és különböző felületekhez megfelelő stabilitást kínál.

Illeszkedés és támogatás: Bár a cipő méretre illeszkedik, sokaknak egy kicsit szűk. A New Balance 550 extra illeszkedést biztosít, amelyet tartós konstrukció támogatja a viselőjét. A bokánál lévő elegendő párnázás növeli a stabilitást és a kényelmet.

Anyagok: Bőrből készült, bizonyos területeken szintetikus anyagokkal. A perforált bőr felsőrész mérsékelt szellőzést biztosít, bár a légáteresztő képesség korlátozott lehet. A nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkező Ortholite talpbetét szárazon és szagmentesen tartja a lábat a hosszabb viselés során.

A New Balance 550 kiváló választás azok számára, akik a magasított sarkú cipőket kedvelik, és alkalmas a lúdtalpas egyének számára. Élvezd a retro hangulatot a kényelem és a tartósság feláldozása nélkül. Ne hagyd ki - szerezze be a sajátod még ma!

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb