• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Blazer Low Platform '77 Women Shoes ''White/Canyon Rust''

DX8947-100
46 190 Ft

Részletek

VINTAGE KOSÁRLABDA STÍLUS.
A Nike Blazer Low ’77 Vintage a Nike kosárlabda oldschool megjelenését keveri retro talpakkal, így úgy néz ki, mintha évek óta tartogatnád a cipőt. A finom velúrbőr, a régi megjelenésű pipa és a párnázott gallér modern alapdarabbá teszi. Az ultratisztaságú színek olyan letisztult megjelenést kölcsönöznek, amely bármilyen öltözéket kiegészít.

    • A bőr és a szintetikus anyag a felsőrészben kényelmes érzést nyújt, míg a varrott felületek és a látható tűzés a retro megjelenést erősíti.
    • A vintage kezelést a talpon az örökölt stílusával kombinálja a régimódi megjelenésért és érzésért.

NIKE BLAZER

A Nike Blazer először 1978-ban jelent meg először, és az ikonikus sneakerek, mint az Air Force 1 és a Jordan cipők elődjének tekintik. A 70-es évek végén nemzedéke egyik legjobb játékosa, George "Iceman" Gervin viselte, aki népszerűsítette is ezt a magas szárú cipőt, sőt még egy PE kiadást is kapott, amelynek sarkán az "ICEMAN" felirat volt a Nike Air helyettesítésére. A cipő modern verziója az utcára került, és életmód, sőt gördeszkás cipőként is népszerűvé vált. A 2000-es évek őrült együttműködéseket is hoztak olyan márkákkal, mint a Supreme, az Off-White, a Comme des Garçons és a Stussy.

  • A vulkanizált kialakítás a külső talpat a középtalppal olvasztja össze az áramvonalas megjelenés érdekében.
  • A nyílt hab a nyelven retro megjelenést biztosít, és szuper puha tapintást kölcsönöz.
  • A tömör gumitalp a múltat idéző halszálkás mintázatú, kiváló tapadást és tartósságot biztosít.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb