• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike KD 15 ''Brooklyn Nets''

DC1975-100
59 990 Ft

Részletek

A BETÖRT CIPŐ ÉRZÉSE, NAGY RUGANYOSSÁGGAL
Kevin Durant számára a végjátékok és a lehetetlen dobások mind-mind a napi munka részét képezik. Add neki oda a labdát, és úgy fog tűnni, hogy ez a játék könnyű. A KD15 lecsupaszított, hogy pontosan azt nyújtsa, amit ő akar: nagy ruganyosságot, biztos illeszkedést és betört érzést. A kevesebb anyag a talp alatt és a felsőrészen segít minimalizálni a zavaró tényezőket, miközben optimalizálja az energia-visszanyerést és a kényelmet - ez létfontosságú az olyan játékosok számára, mint KD, akik sosem állnak le a mozgással.

  • A cipőfűző az oldalsó lebegő szárnyakon keresztül vezet. Amikor meghúzod a fűzőt, a szárnyak segítenek a lábadat a helyén tartani.
  • A teljes hosszúságú Cushlon hab és a látható Air Zoom Strobel egység kettős párnázási réteget biztosít, amely puha, sima és érzékeny.
  • Az Air Zoom Strobel kiküszöböli a plusz rétegek szükségességét, és az energia-visszanyerés érzését közvetlenül a lábad alatt biztosítja.
  • A felsőrészen található könnyített rétegek csükkentik a felesleges súlyt, így fokozzák a betört cipő kényelmének érzését.
  • A talp mintázata olyan, mint egy topográfiai térkép, a kontúros bordák sokaságával, amelyek több irányba hajlanak, hogy minden mozdulathoz tapadást biztosítsanak.
  • Az "EASY" felirat a gumiban, KD könnyed játékára utal.
  • A vékony rétegek a lábujjaknál segítenek ellenállni a kopásnak.

Kevin Durant

Az egymást követő NBA bajnoki címekkel és a döntő MVP-díjával továbbra is nap mint nap bizonyítja, hogy minden idők egyik legjobb pontszerzője. A 35-ös számát már visszavonultatták a Texasi Egyetemen. Az év NBA-újonca, 11 All Star-szereplés, világbajnok az Egyesült Államokkal, háromszoros olimpiai aranyérmes és négyszeres NBA-pontkirály... bár szupersztárok társaságában játszik Brooklynban, Durant minden meccsen megerősíti, hogy ő az egyik legjobb kosaras, aki a pálya szinte minden szegletét kihasználja. Büszkén viseli Nike KD cipőjét, amellyel a pályán kívül is trendeket teremt. Vajon harmadszor is bajnok lesz a cipőjében?

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
Textil + Egyéb
Bélés és varrás
Egyéb
Talp
Egyéb