• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike KD14 ''Black Lime Glow''

CW3935-005
55 990 Ft

Részletek

ÉREZD MAGAD FRISSNEK, JÁTSSZ SOKÁIG.
Kevin Durant az oldalvonalnál leselkedik, várja a megfelelő pillanatot, hogy lecsapjon, mielőtt áthámozza magát a védelmen. A KD14-et úgy tervezték, hogy a KD-hez hasonló sokoldalú, könyörtelen játékosok egész meccsen frissnek érezzék magukat. A többrétegű háló és a középtalp pántja segít csökkenteni a lábad mozgását a cipőben. A teljes hosszúságú Zoom Air párnázás és a Cushlon hab visszanyeri az energiát a tartós teljesítmény érdekében.

  • A többrétegű háló a felsőrészben könnyű és térbeli, betört érzéssel. A stratégiai területeken hozzáadott vastagság segít a lábadat a helyén tartani, csökkentve a kis mozgásokat.
  • A cipőfűzők felett egy pánt öleli körbe a lábad a jó tartás és a biztonságos illeszkedés érdekében. Ez egy finom bólintás a KD4 pántjára, és a kaszás kaszájának formájából merít ihletet.
  • A teljes hosszúságú Air Zoom Strobel egység közvetlenül a felsőrészhez van varrva. Segít csökkenteni a felesleges súlyt, és teljes lábreakciót biztosít. A Cushlon hab puha, szenzációsan kényelmes érzetet biztosít.
  • A talpban található barázdák és bordák segítenek a többirányú tapadást és a pályaérzetet biztosítani. A boltív alatti merev darab segít stabilan tartani a cipőt. A két cipő együtt egy koponya arcát mutatja.
  • A külső részén lévő merev darab biztosítja a lábközép stabilitását.

Kevin Durant

Két egymást követő évben NBA-bajnok és egyben döntő MVP a világ legerősebb kosárlabda-bajnokságában. A texasi egyetemen a 35-ös száma már az egyetemi sportcsarnok mennyezetén lóg. Az év újonca az NBA-ben, tízszeres All Star, világbajnok az amerikai válogatottal és négyszer az NBA alapszakaszának legjobb dobója. Hiába játszik szupersztárok társaságában, Durant újra és újra bebizonyítja, hogy ő az egyik legjobb kosárlabdázó, és képes kihasználni a pálya minden sarkát. Büszkén hordja Nike KD cipőjét, amellyel a kosárlabda pályán kívül is diktálja a divatot.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb