• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Kyrie Flytrap 5 ''White Volt''

Új
CZ4100-101
33 990 Ft

Részletek

KÖNNYED TARTÁS ÉS KONTROLL.
Kyrie olyan keményen és gyorsan tör be, hogy közben mások mozdulatlannak tűnnek mellette. A Kyrie Flytrap 5 nem csak a talp középső részén, hanem az oldalán is kiváló tapadást biztosít, így irányváltáskor is el tudod érni a határaidat. A Kyrie dizájn DNS-ével átitatott, glitches Kyrie legújabb Flytrap cipője pántokkal és az elülső lábfej alá töltött Zoom Air egységgel rendelkezik.

  • A könnyű hálós felsőrész kényelmesen alkalmazkodik a lábadhoz. A fűzők alatt keresztbe futó hevederes pántok tartják a lábfejedet. Amikor befűzöd, a hevederek megfeszülnek, hogy a lábadat a helyén tartsák.
  • A gumiból készült talp többirányú tapadási mintázattal van kialakítva, hogy segítsen kontrollálni a mozgást, bármilyen irányba is mozogsz. A gumi a cipő oldalán felfelé ível, hogy a széleken is tapadást biztosítson.
  • Az elülső lábfej alá beágyazott Zoom Air egység összenyomódik, amikor rálépsz, majd visszarugózik, amikor ellépsz. Visszaadja a befektetett energia egy részét, hogy segítsen a pályán történő haladásban.

Kyrie Irving

Kyrie Irving az egyik legizgalmasabb NBA-játékos! NBA-bajnok, hétszeres All-Star, az év újonca, valamint a világbajnokság és az olimpia aranyérmese, de még mindig sokat kell bizonyítania, és aligha kívánhat jobb támogatást, mint amit saját Nike Kyrie cipőcsaládjában kap. Csak ez tudja követni kiszámíthatatlan mozgását, irányváltásait és sebességét, így kiegészítve játékát.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
Textil + Egyéb
Bélés és varrás
Egyéb
Talp
Egyéb