• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Kyrie Low 4 ''1 World 1 People''

Új
CW3985-600
40 990 Ft

Részletek

GYORS, KONCENTRÁLT ÉS ÖSSZEKAPCSOLT.
Kyrie-nek olyan cipőre van szüksége, amely nem lassítja le, és segít neki a pályához kapcsolódni. A Kyrie Low 4 minden felesleges dologtól megfosztott, hogy karcsú és könnyű maradjon, miközben teljesen magába zárja a lábat, és segít kiküszöbölni a cipőn belüli mozgást. A Cushlon hab és a Zoom Air sima, érzékeny futást biztosít, az adatokkal alátámasztott tapadás pedig alacsonyan tartja Kyrie-t a talajon és kontrollálja a mozgást.

  • A cipőfűzők az elülső lábfejben található "ujjakon" keresztül vezetnek. Amikor meghúzod a fűzőt, az ujjak lehúzódnak, hogy segítsenek rögzíteni a lábadat a talpbetét felett.
  • A teljes hosszúságú Cushlon hab puha, érzékeny és sima, amikor a saroktól a lábujjadig mozogsz. A Zoom Air egység növeli a reakcióképességet, hogy segítsen összpontosítani a támadásodra.
  • A gumi talp adat-informált, számítógéppel generált tapadási mintázatot használ. Úgy tervezték, hogy több irányban is segítsen tapadni a pályán. A gumi körülöleli a lábujjakat és az oldalakat, hogy segítsen kontroll alatt maradni, amikor keményen támadsz a széleken.
  • A cipő teljes vázát minden felesleges alkotórésztől megfosztva úgy építették fel, hogy könnyű és karcsú legyen, de pontosan ott tartson, ahol szükség van rá.
  • A karcsú, formázott középtalp gyors, áramvonalas megjelenést biztosít.
  • A könnyű, rácsmintás háló biztonságos, támogató illeszkedést biztosít.
  • A párnázott, kontúros felsőrész hátul magasabb, hogy kényelmesen illeszkedjen az Achilles-ín köré.

Kyrie Irving

Kyrie Irving más néven Uncle Drew kétségtelenül az egyik legjobb point guard a ligában. Hatszoros All Star, NBA bajnok, az év újonca és aranyérmes a spanyolországi világbajnokságon, akinek még mindig sokat kell bizonyítania, és nem is kívánhatna jobb segítséget, mint saját modellje, a Nike Kyrie kosárlabda cipő. Kifejezetten neki tervezik, kiszámíthatatlan mozgásaira, irány- és sebességváltozásaira. Csekkold az összes őrült és ötletes színállást!

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb