• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Kyrie Low 4 ''Keep Sue Fresh Vol.2''

CW3985-401
40 990 Ft

Részletek

GYORS, KONCENTRÁLT ÉS ÖSSZEKAPCSOLT.
Kyrie-nek olyan cipőre van szüksége, amely nem lassítja le, és segít neki a pályához kapcsolódni. A Kyrie Low 4 minden felesleges dologtól megfosztott, hogy karcsú és könnyű maradjon, miközben teljesen magába zárja a lábat, és segít kiküszöbölni a cipőn belüli mozgást. A Cushlon hab és a Zoom Air sima, érzékeny futást biztosít, az adatokkal alátámasztott tapadás pedig alacsonyan tartja Kyrie-t a talajon és kontrollálja a mozgást.

  • A cipőfűzők az elülső lábfejben található "ujjakon" keresztül vezetnek. Amikor meghúzod a fűzőt, az ujjak lehúzódnak, hogy segítsenek rögzíteni a lábadat a talpbetét felett.
  • A teljes hosszúságú Cushlon hab puha, érzékeny és sima, amikor a saroktól a lábujjadig mozogsz. A Zoom Air egység növeli a reakcióképességet, hogy segítsen összpontosítani a támadásodra.
  • A gumi talp adat-informált, számítógéppel generált tapadási mintázatot használ. Úgy tervezték, hogy több irányban is segítsen tapadni a pályán. A gumi körülöleli a lábujjakat és az oldalakat, hogy segítsen kontroll alatt maradni, amikor keményen támadsz a széleken.
  • A cipő teljes vázát minden felesleges alkotórésztől megfosztva úgy építették fel, hogy könnyű és karcsú legyen, de pontosan ott tartson, ahol szükség van rá.
  • A karcsú, formázott középtalp gyors, áramvonalas megjelenést biztosít.
  • A könnyű, rácsmintás háló biztonságos, támogató illeszkedést biztosít.
  • A párnázott, kontúros felsőrész hátul magasabb, hogy kényelmesen illeszkedjen az Achilles-ín köré.

Kyrie Irving

Kyrie Irving az egyik legizgalmasabb NBA-játékos! NBA-bajnok, hétszeres All-Star, az év újonca, valamint a világbajnokság és az olimpia aranyérmese, de még mindig sokat kell bizonyítania, és aligha kívánhat jobb támogatást, mint amit saját Nike Kyrie cipőcsaládjában kap. Csak ez tudja követni kiszámíthatatlan mozgását, irányváltásait és sebességét, így kiegészítve játékát.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb