• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Kyrie Low 5 ''Iron Grey''

Új
DJ6012-005
54 990 Ft

Részletek

Kyrie Low 5
Kyrie a lábmunkájával és labdakezelésével őrületbe kergeti a védőket, ezzel megteremti a szükséges teret a játékhoz. A gyors, ravasz játékához tervezett Kyrie Low 5 lehetővé teszi a gyorsaságukat és többirányú képességüket kihasználó játékosok számára, hogy kontroll alatt maradjanak, miközben kihasználják a védőtől történő elszakadás előnyeit.

  • A cipőfűző az elülső lábfejben található, egymásba illeszkedő pántokon keresztül vezet. Amikor meghúzod a fűzőt, az összehúzódik, hogy segítsen kényelmesen biztonságban tartani a lábadat a cipőben.
  • A középtalp habja puha és sima érzetű, miközben alacsonyan tartja a lábadat a talajhoz, és fokozza a pályaérzetet. A talpad alatt található, töltött Zoom Air egység minden lépésnél visszatöltődő energiával reagál a mozgásra.
  • A számítógéppel generált talp mintázata lehetővé teszi a gyorsítást nagy sebességgel, lassítást és irányváltoztatást, segítve, hogy úgy érezd, uralod a mozgásodat.

Kyrie Irving

Kyrie Irving az egyik legizgalmasabb NBA-játékos! NBA-bajnok, hétszeres All-Star, az év újonca, valamint a világbajnokság és az olimpia aranyérmese, de még mindig sokat kell bizonyítania, és aligha kívánhat jobb támogatást, mint amit saját Nike Kyrie cipőcsaládjában kap. Csak ez tudja követni kiszámíthatatlan mozgását, irányváltásait és sebességét, így kiegészítve játékát.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb