• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Lebron 18 Low ''Stewie Griffin''

Új
CV7562-104
59 990 Ft

Részletek

AZ ERŐ EVOLÚCIÓJA.
Amikor LeBron megindul a pályán, óriási erőt produkál. A LeBron 18-at úgy alakították ki, hogy kihasználja képességeit, miközben segít csökkenteni a testének terhelését. A talp alatti kombinált párnázás lehetővé teszi, hogy erejét megállíthatatlan elindulásokhoz használja.

  • A Max Air biztosítja a csillapítást a sarok alatt. Az öntött TPU sarokrész segít stabilizálni a lábat, miközben erőt biztosít a pályán.
  • Egy teljes hosszúságú Zoom Air egység a sarok alatt a Max Air-en belül helyezkedik el, és a lábfejig nyúlik. A nagy térfogatú egység segít a sebességhez finomhangolt energia visszanyerésben. 
  • A KnitPosite 2.0 könnyű és légáteresztő, a biztonságos illeszkedés érdekében kötött rugalmas anyagból. A fűzők a kötött anyagban kialakított réseken keresztül vezetnek, így külön súly nélkül befűzhető a cipő.
  • A nyelvbe ágyazott légbetétek a lábad felső részét párnázzák.
  • Formázott, párnázott felsőrész.
  • Gumi talp többirányú mintázattal a jobb tapadásért.

Lebron James

Nyolc döntő zsinórban, számtalan rekord és újítás a pályán és azon kívül is. LeBron James, az Ohio állambeli Akron gyermeke jelenleg a Föld legjobb kosárlabdázójának számít. Miután megvalósította álmait és két bajnoki győzelmet nyert a Miamival, visszatért szülővárosába, Clevelandbe, és teljesítette szülővárosa polgárainak adott ígéretet - elhozta Clevelandbe az NBA bajnoki címét. Ezt követően új kihívással nézett szembe - címet nyert az LA Lakersszel, és visszaállította a csapatot a régi dicsőség útjára. A 2019/20-as szezonban Anthony Davis és a Lakers csapatának segítségével megszerezték a Lakers 17. bajnoki címét. De úgy tűnik, hogy a kosárlabda pályán elért siker nem elég számára. James ugyanis kibővíti birodalmát a sportcipők és ruházat világára, miközben sokat tesz a közösségért is. Gyakorlatilag védhetetlen a Nike Lebron és Nike Lebron Soldier kosárlabda cipőben, amelyet Te is megrendelhetsz webáruházunkban!

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb