• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Lebron 19 ''Royal''

CZ0203-100
71 990 Ft

Részletek

FELKAPCSOLVA.
LeBron akkor érzi magát igazán jól, ha nagy a tét és nagy a nyomás. A LeBron 19 ezt az energiát egy zárt illeszkedéssel és egy frissített párnázási rendszerrel hasznosítja. A kényelmes belső részt egy formázott réteg húzza össze, amelyen keresztül a fűzők átvezetnek, hogy megakadályozzák a lábfej elmozdulását a cipőben. A nyelvbe és a boka köré beágyazott podok segítenek csökkenteni a súlyt, a bokát egyenesen tartják, és a játékosoknak biztonságos érzést és magabiztosságot adnak, hogy mindent beleadhassanak, amikor a játék a tét.

  • Az átdolgozott párnázási rendszer a látható Max Air-t és az elülső lábfej alatti vastag, érzékeny Zoom Air egységet kombinálja. A Max Air segít eloszlatni a becsapódó erőket, míg a Zoom Air segít lendületet adni a pályán. A cipő alját úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mintha szelepek és csövek alkotnák a belső működését.
  • A teljes belső illeszkedő rész a lábfejhez igazodik a kényelmes, biztonságos érzés érdekében. A vékony, átlátszó külső réteg rendkívül tartós és könnyű, hogy a cipőbe zárva tartson, és segítsen csökkenteni a cipőben való mozgást.
  • A gumi talp a LeBron korona logója által ihletett, mikroméretű pengemintázatot használ, amely többirányú tapadást biztosít.
  • A nyelvbe és a boka körüli részbe ágyazott podok könnyű párnázást biztosítanak a boka körül és a lábfej tetején.
  • A Cushlon hab talpbetét puha, stabil és érzékeny.
  • A Flywire kábelek a talp felső részéből emelkednek ki, hogy segítsék a lábadat a fűzéskor.
  • LeBron logója a cipő alján keresztül látható.

Lebron James

Tíz nagydöntő, 4 bajnoki cím, számtalan rekord, aktív a pályán és azon kívül is... LeBron James, az ohiói Akronból származó srác jelenleg a világ egyik legjobb kosárlabdázója. Miután két bajnoki gyűrűt nyert a Miamival, visszatért szülővárosába, Clevelandbe, és beváltotta a helyieknek tett ígéretét - elhozta a Cavaliersnek az NBA bajnoki címét. Majd ugyanezt tette minden idők egyik leghíresebb franchise-ával, a Los Angeles Lakersszel is! Mintha a pályán elért siker nem lenne elég, "A Király" a sportcipőkre és ruhákra is kiterjeszti birodalmát. Ezt a kosárlabdázó erőt lehetetlen megállítani, amikor a jellegzetes Nike LeBron cuccokat viseli. Arany és lila színkombinációjában rengeteg kihívó vár rá nyugaton, valamint egy nagy piac és még több ok arra, hogy kosárlabda legendája tovább növekedjen.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb