Choose your country

  • Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Jelszó visszaállítása

Ha elfelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címed, és küldjük az utasításokat a visszaállításához.

Nike PG 4 ''PCG Teal''

Új
CZ2240-200
38 990,00 Ft

Részletek

A FEJED A PÁLYÁN, A LÁBAD A FELHŐK KÖZÖTT
Paul George egy ritka, jó százalékkal dobó játékos, aki védekezésben is az edzők álma. A cipőt páratlan játékához tervezték, a PG4 egy új csillapítási rendszert mutat be, amely könnyű és reszponzív, ideális az olyan játékosoknak mint PG, akik minden labdáért keményen küzdenek.

  • Az ultrakönnyű talpban egy Nike Air betét fut végig a cipő teljes hosszában, ami azonnali reakciót vált ki.
  • Kettós háló, félig átlátszó cipzárral ellátott felsőrész rőgzíti a lábad, így a jó tartás mellett kiválóan szellőzik.
  • Az alacsony szár, a belelépős konstrukció, és a belső pántrendszer könnyű felvételt, puha komfortot, és extra illeszkedést biztosít.
  • A körkörös talpminta minden irányban jó tapadást és irányíthatóságot biztosít.
  • A külső talprész kivágásán keresztül látható a légbetét.

Other information

MATERIALS

Felsőrész
Textil + Egyéb
Bélés és varrás
Egyéb
Talp
Egyéb

Paul George

A pályán minden szem George-ra szegeződik, de a kosárlabda pályán kívül keveset tudunk róla. A drafton az Indinana választotta tizedikként, ami akkor mindenkinek meglepetés volt. De ez borzasztóan jól sikerült, telitalálat lett a választás. 2013-ban megkapta a legtöbbet fejlődött játékos díjat, és azóta 4 All Star gálán szerepelt, valamint helyet kapott az USA válogatottjában is. Amikor Lebon Miami-ban játszott, ő volt az egyetlen aki tényleg komoly kihívást jelentett neki. Az Indiana után most Oklahomában szórja a kosarakat, ami komoly meglepetés mindenkinek. A Nike speciálisan neki fejlesztette ki a nevével fémjelzett PG cipőket, ami jelenleg a harmadik sorozatánál tart, a Nike PG 3.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.