• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike PG 5 ''Lapis''

Új
CW3143-004
44 790 Ft

Részletek

KÖNNYED ÉS STABIL.
Paul George könnyedén, simán, megbízhatóan stabilan játszik. Szüksége van időre, de mindig jó helyzetben van az extra passzhoz, a betöréshez vagy labdavezetésből a tempó felemeléséhez. A PG 5 ötvözi a Paul által kedvelt mozgékony, alacsony cipőt a rugalmas Nike Air Dot Weld Strobel csillapítással. A teljes hosszúságú Air egységet közvetlenül a felsőrészre varrják, így a pattogó párnázás közvetlenül a láb alatt érezhető - tökéletes ahhoz, hogy PG úgy érezze, mintha felhőkön járna.

  • Könnyű, teljes hosszúságú Nike Air Dot Weld Strobel biztosítja PG számára a hosszú szezonban való boldogulásához szükséges párnázást és kényelmet. Teljes rugalmasság segíti a zökkenőmentes átmenetet támadás és védekezés között.
  • A fűzők a láb oldalán lévő pántokon keresztül csatlakoznak. A fűzők szoros meghúzása behúzza a szalagokat, hogy átöleljék a lábat, így rögzítve és azt stabilan tartva.
  • A talp többirányú mintát használ az elérhető legjobb stop-and-go tapadáshoz és a kontrollhoz a pályán.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb

Paul George

A pályán a szemek mindig rá szegeződnek, de amikor elhagyja a kosárlabdapályát, csak keveset tudunk róla. A 10. választottként az Indiana választotta, ami sokak számára meglepetés volt. De ez nagy siker volt, mivel Paul George lett a Pacers arca. Négyszer játszott All-Star mérkőzésen, 2013-ban megkapta a Legtöbbet Fejlődött Játékos díjat, és a Rio de Janeiro-i olimpián az amerikai válogatott tagjaként az NBA sztárja lett. Azon kevesek közé tartozott, akik komoly kihívást jelentettek LeBron James-nek, amikor Miamiban játszott. Súlyos sérülése után Russel Westbrookkal játszott együtt, és az Oklahomával szerződést hosszabbított, ami sokak számára meglepetés volt. Az OKC után új kihívást keres az LA Clippers csapatával. A legjobbak közé sorolásának bizonyítéka a Nike PG kosárcipő modellje is, amelyet az egyik legnépszerűbb signature kosárlabda cipőnek tartanak, és a pályán kívül is hordják.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.