• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Zoom Freak 3 ''Low Battery''

Új
DA0694-006
47 490 Ft

Részletek

A HARMADIK.
Giannisnak van egy csodálatosan atletikus játéka, amely egyesíti a hatalmas lépéseket, a eurostep-et irányváltásokkal, és a képességet, hogy bármilyen pozícióban tudjon játszani - és bárki mellett el tudjon jutni a gyűrűig. A Zoom Freak 3 lehetővé teszi Giannis számára, hogy a legtöbbet hozza ki egyedülálló képességeiből, és felerősítse a játékra gyakorolt hatását. Az energia-visszanyerő párnázás, az oldalirányú tartás és a többirányú tapadás segít az olyan többdimenziós játékosoknak, mint Giannis, teret teremteni és irányítani.

  • A könnyű, formázott talp az elülső lábfej alatt üreges, ahol 2 Zoom Air egység található. Ez lehetővé teszi, hogy a Zoom egységek a súly alatt összenyomódjanak, majd kitáguljanak, így segítsenek visszanyerni az energiát.
  • Az öntött pánt rugalmas, tartós TPU-ból készült. A fűző alsó része felett helyezkedik el, hogy a párnázás felett segítsen csökkenteni a láb belső mozgását.
  • A középtalp külső oldalába egy könnyű, tartós TPU-ból készült külső darabot építettek be. Segít stabilan tartani a lábadat a talpbetét felett, amikor gyors irányváltásokat hajtasz végre oldalra, mint például a Euro step.
  • A számítógéppel generált talp külső része olyan mintázatú, mint egy topográfiai térkép. Segít optimalizálni a talajjal való érintkezést a tapadás érdekében több irányban.
  • A lábujj és a sarok alatti habszivacsban lévő kivágások segítenek csökkenteni az összsúlyt.
  • A gumi talpban lévő formázott barázdák segítik a cipő rugalmasságát.

Giannis Antetokounmpo

A Görög Szörny a 2013-as NBA Draft 15. választottjaként kezdte kosárlabdapályafutását. Az őt draftoló Milwaukee Bucks sokat várt a fiatal görög játékostól. Szezonról szezonra javította statisztikáit, egyre jobban és magabiztosabban töltötte be a csapatvezetői szerepet - ami két egymást követő MVP-díjhoz, 5 All-Star szerepléshez, a legjobb védőjátékos díjához és végül - NBA-bajnoki címhez vezetett! A Nike már régen felfigyelt a tehetségére, és megtervezte a Nike Zoom Freak nevű, jellegzetes cipőjét.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb