• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Zoom G.T. Run ''Green Glow/Blue Void''

CZ0202-400
66 990 Ft

Részletek

INTENZÍV ENERGIA-VISSZANYERÉS AZ EGÉSZ MÉRKŐZÉSEN.
Érezd magad frissnek. Küzdj keményen. A Nike Air Zoom G.T. Run olyan játékosok számára készült, akik ezt megteszik a pályán, és akiknek szükségük van arra, hogy a cipőjük lépést tartson velük. Párnázási rendszere 2 Zoom Air egységből és 2 réteg Nike React habból áll. Ultrakönnyű és a kulcsfontosságú területeken extrán tartó, kényelmes, egyenletes illeszkedést és érzékeny tartást biztosít, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az energiádból, és megnyerhesd a versengést.

  • Közvetlenül a lábad alatt React habos talpbetét található, alatta pedig egy Zoom Air egység, amely az elülső lábfej nagy részét fedi. Mindkettő egy teljes hosszúságú React habszivacs talpbetét és egy másik elülső Zoom Air egység fölött helyezkedik el. Összességében hihetetlen energia-visszanyerést biztosítanak, hogy segítsenek a játék során.
  • A 2 rétegű felsőrész könnyű anyagból készült, amely a tartósság érdekében haptikus nyomott részletekkel rendelkezik. Légáteresztő, betört érzettel.
  • A vékony gumitalpú talpazat íves bordákkal rendelkezik, amelyek hajlíthatók és hajlékonyak, hogy több irányban is tapadást biztosítsanak. A gumi a boltív alatt levágott és perforált, hogy csökkentse a súlyt.
  • A látható középtalp könnyű, tartós Nike React habszivacs.
  • A habszivacs nyelv a lábadhoz idomul, hogy segítsen a fűzőnyomás elleni kényelmet biztosítani.
  • A párnázott, középmagas szár kényelmet és támogatást biztosít a boka körül anélkül, hogy a mozgékonyságot feláldozná.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb