Bezár

A TERMÉK KICSERÉLÉSE

Online vásárlás esetén időnként előfordulhat, hogy a termék mégsem felel meg az igényeidnek vagy a várakozásaidnak. A rendelt terméket a kiszállítástól számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheted. Választhatsz helyette más terméket, vagy kérheted azt is, hogy utaljuk vissza a bankszámládra a kifizetett összeget. Drágább terméket is választhatsz, ha megfizeted a különbözetet.

 

 1. Jelezd a visszaküldési szándékodat

Ha a csomagod kézhezvétele után bármilyen okból nem vagy elégedett a kapott termékkel, és vissza szeretnéd küldeni, kérjük, jelezd ezt nekünk a kiszállítástól számított 14 munkanapon belül. Hívj minket a +36 70 389 7191 telefonszámon, vagy fordulj hozzánk az [email protected] e-mail címen.
A terméket a bejelentéstől számított 14 napon belül fel kell adnod részünkre.
Amennyiben a csere vagy pénzvisszatérítés igényedet nem jelented be 14 munkanapon belül és/vagy nem küldöd vissza a terméket a bejelentéstől számított 14 napon belül, ebben az esetben nem állmódunkban a terméket cserélni.

 

 2. Küldd vissza a csomagot, és emailben jelezd nekünk, hogy mit szeretnél kérni

Készítsd össze a csomagot, és küldd vissza a címünkre!
Erre a címre küldheted: Grosbasket Kft. 9400 Sopron, Kópházi u. 4.
A terméket eredeti csomagolásban és az eredeti címkékkel ellátva, sértetlenül, nem használt állapotban küldd vissza, és mellékeld a csomaghoz az eredeti számlát, vagy annak másolatát. A termék eredeti csomagolásának védelme érdekében használhatsz további védőcsomagolást is (pl. kartondoboz). 
Visszaküldés esetén a szállítási költség a vevőt terheli.

Emailben jelezd nekünk az [email protected] email címen, hogy mit szeretnél kérni a visszaküldött termék helyett.
Kérheted:
I.  A termék kicserélését ugyanolyan termékre, más méretben
II. Választhatod bármelyik másik termék(ek)et a webáruházból
III. Kérheted a termék árának visszautalását bankszámlára.
Csere termék választása esetén a csere termék kiszállítása díjmentes.

 3. Kicserélés és a vételár visszatérítése

Amikor a küldemény megérkezik a Grosbasket raktárába, ellenőrizzük a termék sértetlenségét. Ezután elküldjük a vevőnek az új terméket vagy visszautaljuk a termék árát. Az új termék küldését vagy a pénz visszatérítését 1-10 munkanapon belül teljesítjük.

INSTAGRAM

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.