• Globális szállítás
 • Biztonságos fizetés
 • Szeretjük a kosárlabdát!

Adatvédelmi és személyes adatvédelmi szabályzat

Az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban tájékoztatjuk Önt a Grosbasket d.o.o., egy sportkereskedelemmel és szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat (továbbiakban: „Grosbasket” és/vagy „kezelő”) által végzett személyes adatok kezeléséről, az Általános Adatvédelmi Rendelet és az alkalmazandó személyes adatvédelmi törvényeknek megfelelően.

Kezelői információk:

Név: GROSBASKET d.o.o.

Cím: Ukmarjeva ulica 6, 2000 Ljubljana

Adószám: SI 50277669

Nyilvántartási szám:: 6646077000

Bankszámlaszám: SI56 2900 0006 2226 112

Telefon: +36 1 800 9756

E-mail: [email protected]

1. Általános

Kötelezettséget vállalunk személyes adatainak bizalmas kezelésére a törvényeknek megfelelően. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük Önt a bármilyen jogsértéstől és visszaéléstől. A felhasználók személyes adatai olyan terület, amelyre különös gondot és figyelmet fordítunk, elismerve ennek az területnek az érzékeny jellegét.

2. Az adatvédelmi szabályzat végrehajtása

Az összes alkalmazottunk, legyenek teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben, akik hozzáféréssel rendelkeznek a felhasználói adatokhoz, képzésben részesülnek az személyes információk védelmére és a felhasználók magánéletének tiszteletben tartására vonatkozó kötelezettségükről. Kötelesek betartani az összes adatvédelmi szabályozást.

Azoknak a cégeknek, amelyek hozzáféréssel rendelkeznek személyes adatokhoz, Nem Kiszivárogtatási Megállapodásokat (NDK) állítottunk fel az adatok biztonságos kezelése és védelme érdekében.

Korlátozzuk a hozzáférést a személyes adatokhoz és az általunk feldolgozott adatok mennyiségét minimálisra csökkentjük annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Kötelezettségünk a személyes és egyéb adatok védelmére az Önnel való kapcsolat megszűnését követően is fennmarad. Annak érdekében, hogy személyes információinak legmagasabb szintű biztonságát garantáljuk, átfogó Személyes Adatvédelmi Szabályzatot vezettünk be, amely tartalmazza az összes adatkezelési tevékenységet.

3. Gyűjtött adattípusok és adatgyűjtés célja

Minden látogatás a Grosbasket weboldalán, minden vásárlási folyamat, regisztrációs folyamat, részvétel játékokban és promóciókban, hírlevél feliratkozások, és a hűségklubtagság esetén, személyes adatok megadását igényli, melynek megadása önkéntes. Szükséges adatokat kérünk a vásárlási folyamat megvalósításához, játékokban való részvételhez, hűségklubtagság esetén, valamint más releváns szerződéses kapcsolatok esetén.

Minden látogatás weboldalunkon információkat küld az eszköz webböngészőjéből a weboldalunk / alkalmazás szerverére, és ideiglenesen tárolódik a úgynevezett naplófájlokban. A tárolt adatok tartalmazzák az alábbi adatokat, melyeket automatikus törlésig tárolunk: hozzáférés dátuma és ideje, hozzáfért oldal neve, a kérelem küldő eszköz IP-címe, hivatkozási URL (az a forrás URL, ahonnan a weboldalunkra irányították Önt), átvitt adatok mennyisége, betöltési idő, és információk a felhasznált webböngésző termékről és verziójáról, valamint a hozzáférési szolgáltató neve.

zemélyes adatok és beleegyezés megadásával Ön beleegyezik abba, hogy azokat gyűjtsük, használjuk és tároljuk. Kizárólag az engedélyezés időpontjában megadott célokra fogjuk őket használni. Személyes adatait visszaélés, jogosulatlan hozzáférés, elvesztés, nyilvánosságra hozás, módosítás vagy megsemmisítés ellen védjük.

Alább leírjuk, hogy milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk, azok felhasználásának és védelmének módjait, valamint hogyan lehet velünk kapcsolatba lépni. Szolgáltatásaink nyújtása céljából a következő felhasználói adatokat gyűjtjük, kezeljük, feldolgozzuk és tároljuk.

Adatkezelés vásárlási szerződés megkötésekor (rendelés vagy vásárlás esetén)

Weboldalunkon történő vásárlás esetén olyan adatokat dolgozunk fel, amelyek szükségesek az azonosításhoz és a szerződés megkötéséhez, teljesítéséhez vagy megszüntetéséhez. Ezek tartalmazzák:

 • Vezetéknév és keresztnév;
 • Szállítási cím;
 • Irányítószám és város;
 • Tartózkodási ország;
 • E-mail cím (felhasználónév);
 • Telefonszám;
 • Fizetési adatok;
 • Cégnév vagy jogi személy neve és adószáma (ha a felhasználó jogi személy).

Az említett adatokon kívül tárolunk sütiket és egyéb azonosítási adatokat is, amelyek szükségesek a végrehajtáshoz. Ezek az adatok szükségesek a rendelés teljesítéséhez, például a szállítási szolgáltatások nyújtásához és számlák kiállításához. Rendelési visszaigazolást küldünk az Ön által a vásárlás időpontjában megadott e-mail címre. Az adatokat anonimizált összesített formában statisztikai elemzési célokra is felhasználhatjuk. Weboldalunkon keresztül történő értékesítési szerződés megkötése esetén szükséges a fizetési adatok megadása az általunk engedélyezett fizetési szolgáltatóknak a fizetések feldolgozásához. A szállítási címadatait továbbítjuk engedélyezett szállítási partnereinknek, akiknek szükség esetén e-mail címét és telefonszámát is megadhatjuk annak érdekében, hogy a termékek szállítását az Ön preferenciáinak megfelelően biztosítsuk. Ha szükséges, a szállítási részletek koordinálása érdekében kapcsolatba lépnek Önnel a szállítás előtt. A személyes adatok gyűjtésének alapja a szerződés (a szerződés teljesítéséhez opcionálisan szükséges adatok benyújtásának alapja a személyes hozzájárulás), mivel a szükséges adatok előzetes megadása nélkül nem lehetséges valamennyi a szerződésben meghatározott jog és kötelezettség teljesítése. A Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Szabályzat elfogadása alapfeltétel a vásárláshoz, mivel ezek nélkül a kölcsönös szerződéskötés és az online vásárlás terén érvényes jogi követelmények teljesítése nem lehetséges. A rendelés leadását követően az egyén rendelési elfogadási visszaigazolást kap az elektronikus vásárlási űrlap kitöltésekor a kezelő által megadott e-mail címre. A kezelő az adatokat anonimizált összesített formában statisztikai elemzési célokra is felhasználhatja.

Személyes adatok megadása kapcsolati űrlap vagy más csatorna révén

A Grosbasket több módszert kínál az elérhetőségünkkel való kapcsolatfelvételhez: e-mail, telefon és online kapcsolati űrlap. A választott módszertől függetlenül az általad önkéntesen megadott személyes adatokat kizárólag azért használjuk fel, hogy felvegyük veled a kapcsolatot és válaszoljunk a kérdésedre.

Amikor egy megjegyzést küldesz az online űrlapon keresztül, a hozzájárulásod lehetővé teszi számunkra, hogy összegyűjtsük a nevedet, vezetéknevedet, e-mail címedet, üzenet tartalmát és opcionálisan telefonszámodat. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy gyors és hatékony választ tudjunk adni a kérdésedre.

Az online áruházban történő regisztráció vagy felhasználói fiók létrehozása

Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsuk Önnek, lehetőséget biztosítunk személyes adatainak állandó tárolására egy jelszóval védett fiókban. A felhasználói fiók létrehozásához szükséges:

 • Vezetéknév és keresztnév;
 • E-mail cím;
 • Titkosított formában lévő jelszó.

A vásárlói fiók létrehozása önkéntes, és bármikor hozzáférhet és módosíthatja adatait a vásárlói fiókjában. Továbbá lehetősége van a fiókjának saját belátása szerinti deaktiválására; egyszerűen értesíthet bennünket az [email protected] e-mail címen keresztül. A rendelési részletek eléréséhez előzetes bejelentkezés szükséges a fiókjában. A termék vásárlásakor a regisztrált felhasználók kapnak egy linket a megadott e-mail címükre, amely lehetővé teszi számukra a rendeléseik állapotának nyomon követését. A regisztrációs űrlapon keresztül gyűjtött személyes adatok a személyes hozzájárulás és a szerződés alapján kerülnek összegyűjtésre; a szerződéses jogok és kötelezettségek teljesítése előzetes regisztráció nélkül nem lehetséges. A Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Szabályzat elfogadása alapfeltétel a regisztrációhoz, mivel ez elengedhetetlen a kölcsönös szerződéskötéshez és az online vásárlásra vonatkozó jogi követelmények betartásához. A személyes adatait bizalmasan kell kezelni, és ne adjunk hozzáférést harmadik feleknek. A felhasználói fiókok be vannak jelentkezve még a weboldalunk elhagyása után is, hacsak Ön nem jelentkezik ki aktívan.
Továbbá, a regisztráció alapú vásárlások miatt a kezelő adatokat gyűjthet összefüggő vásárlásokból származó közvetett adatok, ideértve:

 • Otthoni cím;
 • Irányítószám és város;
 • Ország;
 • Telefonszám;
 • Fizetési adatok.

Az elektronikus hírlevelek vagy e-mail hirdetések feliratkozása

Weboldalunkon lehetőséget kínálunk a hírlevelekre való feliratkozásra is. A csalások lehetőségének csökkentése érdekében a Google reCAPTCHA v3 eszközt használjuk. A sikeres feliratkozáshoz az alábbi adatokra van szükségünk:

 • Vezetéknév és keresztnév;
 • E-mail cím.

Az elektronikus hírlevelekre való feliratkozás esetén az Ön e-mail címét fogjuk használni, hogy tájékoztassuk Önt a hírekről, promóciókról, kedvezményekről és eseményeinkről.
A személyes adatok gyűjtése az egyéni hozzájáruláson alapul, amelynek keretében az egyén az e-mail címét a kezelőnek adja az elektronikus hírlevelek fogadása céljából. A hírlevélre való feliratkozással hozzájárul az adatok exportálásához, tárolásához és feldolgozásához egy marketing automatizálási eszközben, amely lehetővé teszi számunkra az elektronikus hírlevelek küldését. Az adatok exportálása, tárolása és feldolgozása a marketing automatizálási eszközben lehetővé teszi tevékenységeinek folyamatos monitorozását a www.grosbasket.com weboldalon, lehetővé téve az oldal használatának és tartalmának összesített és anonimizált elemzését. A kezelő az egyéni adatokat elemzési, online hirdetési és tartalommárketing célokra is felhasználhatja.
Az összes személyes adat kizárólag a szolgáltatásnyújtásra, az anonimizált elemzésekre és az operatív optimalizálásra használható, és nem nyilvánosan hozzáférhető, hacsak a felhasználó kifejezetten nem engedélyezi ilyen célokra adott különleges hozzájárulással.

Az elektronikus hírlevelekre történő feliratkozás mellett a weboldal látogatója hozzájárul ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatokat és értesítéseket fogadjon, amely érvényes visszavonásig. Ez a hozzájárulás magában foglalja az adatok direkt marketing célú felhasználását és újraterelést digitális hirdetési platformokon (például Meta hirdetéseken és Google hirdetéseken), a következő céllal:

 • A teljes Grosbasket kínálat bemutatása,
 • Adatok exportálása és feldolgozása digitális hirdetési eszközökben (e-mail használata a felhasználók anonimizált szegmenseinek előkészítésére, amely esetben az e-mail nem azonosítható egy adott egyénhez),
 • Adatok feldolgozása pszeudonimizálással (úgy, hogy azok nem azonosíthatók egy adott személyhez).

Ez a hozzájárulás opcionális, és a felhasználó kifejezett hozzájárulását igényli.
Az e-mailben kapott kereskedelmi üzenetek az alábbi komponenseket tartalmazzák:

 • Világosan és egyértelműen megjelölve kereskedelmi jellegűként;
 • A feladó egyértelműen azonosítható lesz;
 • A promóciók, akciók és más marketing technikák egyértelműen meg lesznek jelölve, valamint azok részvételi feltételei egyértelműen meghatározva lesznek;
 • Egyértelmű leiratkozási lehetőség az reklámüzenetek fogadásáról;
 • A szolgáltató kifejezetten tiszteletben fogja tartani a felhasználó kívánságát, hogy ne kapjon reklámüzeneteket.

Visszavonási jog
Bármikor visszavonhatja hozzájárulását, egyszerűen az előrejelző e-mail végén található leiratkozás gombra kattintva.

Felvétel a Grosbasket Hűségklubba - MVP Klub
A MVP Klub tagság és az MVP klub (online) előnykártya megszerzése az alábbi adatok megadását igényli:

 • Vezetéknév és keresztnév,
 • Lakcím,
 • Születési dátum,
 • Irányítószám,
 • E-mail cím,
 • Telefonszám.

Az MVP Klub kártya használatából származó közvetett adatok közé tartoznak: a mobiltelefonszám, a lakóhely országa, a nem, valamint a tagsági kártyával végzett vásárlások részletei, például a vásárlás dátuma, értéke, számlaszáma, a vásárolt termékek mennyisége, fizetési mód, vásárlási hely, értékesítő, és pénztárgép azonosítója. Ezenkívül az vásárolt termékek részletei, például a típusa, EAN kódja, termékcsoportja, mérete, színe és márkája, valamint az igénybe vett előnyök részletei is összegyűjtésre kerülnek. Ezek az adatok lehetővé teszik a tagok számára az előnyök elérését, míg a kezelő ezeket az elemzési és statisztikai célokra is feldolgozza, segítve az belső üzleti folyamatokat, például az értékesítési programok sikerének értékelését és az új termékek és szolgáltatások tervezését.

Versenyek vagy promóciókban való részvétel:
A Grosbasket által szervezett versenyekre való regisztrációkor megadott adatokat a verseny megállapodás végrehajtására használjuk, ideértve a nyertesek értesítését a nyereményükről, és szükség esetén a mi ajánlataink vagy partnereink ajánlatainak reklámozását a versenyben. A versenyen való részvétel kötelező adatai közé tartozik a név és az e-mail cím. További részletek megtalálhatók a releváns részvételi feltételekben, amelyek minden versenyre vonatkoznak. Általában a résztvevők nevét és e-mail címét kérjük, hogy e-mailben vagy az Instagram fiókunkon keresztül értesítsük őket minden győzelemről. Minden résztvevőnek személyes adatokat kell megadnia a győzelem esetén történő értesítéshez, név és vezetéknév néhány esetben nyilvánosan bejelentve. Emellett további információkat is kérhetünk szükség esetén a promóció, verseny vagy felmérés végrehajtásához, a jogszabályok, szerződéses megállapodások és az jövedelemadóval és más jogi követelményekkel kapcsolatos kötelezettségek, különösen az adózási jogszabályok területén.

Emellett gyűjtjük:

 • Egyéb adatokat, amelyeket a felhasználók önkéntesen megadnak felmérésekben;
 • Egyéb adatokat, amelyeket a felhasználók később önkéntesen hozzáadnak a profiljukhoz;
 • Kommunikáció egyéni ügyfelekkel.

Nem vállalunk felelősséget a felhasználók által bevitt adatok pontosságáért, teljességéért és időszerűségéért.

4. Az adott hozzájárulások alapján megillető jogok

Az egyénnek joga van arra, hogy kérje a személyes adatkezelőtől, hogy véglegesen vagy ideiglenesen hagyja abba személyes adatainak korábban említett célokra történő felhasználását bármikor. Az ilyen kérelmet az [email protected] e-mail címre lehet irányítani, egyértelműen megjelölve, mely hozzájárulásokat szeretné visszavonni. A visszavonás a visszavonás pillanatától válik hatályossá.

Továbbá a következő jogok illetnek meg:

 • A jog a személyes adatokhoz való hozzáférésre, amelyeket Önhöz kapcsolódóan gyűjtöttek, amely esetben a kezelő minden ésszerű eszközt felhasználhat az érintett azonosítására, akinek a személyes adatai érintettek, különösen az online szolgáltatások és az online azonosítók esetén.
 • A pontatlan adatok helyesbítéséhez való jog, amely esetben a kezelő minden ésszerű eszközt felhasználhat az érintett azonosítására, akinek a személyes adatai érintettek, különösen az online szolgáltatások és az online azonosítók esetén.
 • A "feledés" jogához való jog, azaz az összes adat törléséhez, ha a GDPR 17. cikke szerinti feltételek teljesülnek.
 • A személyes adatok felhasználásának megszüntetéséhez a közvetlen marketing célokra, beleértve a profilozást.
 • Az értesítéshez a helyesbítésekről, törlésekről vagy az adatkezelés korlátozásáról, amikor a helyesbítés, a felejtés és a korlátozás jogát gyakorolta, kivéve, ha ez lehetetlen vagy aránytalan erőfeszítést igényel.
 • Az adatok hordozhatóságához egyik vezérlőtől a másikhoz, ha a feldolgozás hozzájáruláson vagy szerződésen alapul, vagy ha a feldolgozás automatizált módon történik.
 • Az automatizált egyéni döntéshozatal, beleértve a profilozástól való elutasítás jogához.
 • Az értesítéshez a személyes adatok megsértéséről.
 • A panasz benyújtásához a személyes adatok kezelőjének a felügyeleti hatóságnál, ha úgy véli, hogy a személyes adatainak feldolgozása sérti a GDPR-t és a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályokat.

Ha meg kívánja változtatni a személyes adatait, vagy azt szeretné, hogy véglegesen vagy ideiglenesen ne használjuk azokat azokra a célokra, amelyekre szolgáltatta vagy gyűjtöttük őket, küldjön nekünk e-mailt az [email protected] címre, vagy a Grosbasket d.o.o., Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana címre. Lehetősége van arra is, hogy törölje az összes adatot a felhasználói fiókjában.

5. Az ellenkezés joga

Az egyént világosan, egyértelműen és külön tájékoztatni kell az ellenkezés jogáról, legkésőbb az első kommunikáció során. Ha az egyén beleegyezik az adatvédelmi irányelvekbe, akkor értendő, hogy tájékoztatást kapott erről a kommunikációról.

Az egyének, akiknek személyes adatait kezelik, jogos érdekeikkel összefüggő okokra hivatkozva jogosultak bármikor tiltakozni a személyes adatok feldolgozása ellen, amely szükséges a közérdekű feladatok vagy a kezelőre ruházott hivatalos hatósági jogosítvány gyakorlásához. Ez vonatkozik az adatokra, amelyek szükségesek a szolgáltató vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez is, ideértve az ilyen rendelkezéseken alapuló profilozást is. A szolgáltatónak fel kell hagynia a személyes adatok feldolgozásával, hacsak nem bizonyíthatóak meggyőző és jogos okok a feldolgozásra, amelyek felülmúlják az egyén érdekeit, jogait és szabadságait, vagy a jogi igények érvényesítése, gyakorlása vagy védelme érdekében.

Abban az esetben, ha személyes adatokat dolgoznak fel közvetlen marketing célokra, az egyénnek joga van tiltakozni a személyes adatai ilyen marketinggel kapcsolatos feldolgozása ellen, ideértve az ilyen közvetlen marketinggel kapcsolatos profilozást is. Az ellenzés esetén a személyes adatokat nem szabad továbbiakban ilyen célokra feldolgozni.

Ez az általános ellenzési jog minden olyan feldolgozási célnál alkalmazandó, amelyet az adatvédelmi információkban leírtak szerint feldolgoznak a GDPR alapján. A kezelőnek azonnal fel kell hagynia a személyes adatok feldolgozásával, hacsak nem bizonyít meggyőző és jogos okokat a feldolgozásra, amelyek felülmúlják az egyén érdekeit, jogait és szabadságait, vagy a jogi igények érvényesítése, gyakorlása vagy védelme érdekében.

A reklámcélokra történő adatfeldolgozásra vonatkozó specifikus ellenzési jogkal ellentétben, az általános ellenzési jogot csak akkor vagyunk kötelesek teljesíteni a GDPR alapján, ha Ön által nyújtott jelentős okok állnak rendelkezésre (például potenciális élet- vagy egészségveszély).

6. Az egyéni felelősség

A felhasználó maga is felelős személyes adatainak védelméért, biztosítva a felhasználónév és jelszó biztonságát, valamint a megfelelő szoftverek (antivírus) védelmét a számítógépén.

7. Adatok kivételes közzététele

A kezelő által gyűjtött és feldolgozott adatok csak akkor lesznek nyilvánosságra hozva, ha ilyen kötelezettség előírásra kerül törvényben, vagy jóhiszeműen úgy vélik, hogy ez szükséges a bíróságok vagy más állami szervek előtt zajló eljárásokhoz, valamint saját jogos érdekeik védelméhez és érvényesítéséhez.

8. Hozzájárulás és az adatvédelmi irányelvek változása

A weboldalak használatával az egyén megerősíti, hogy elfogadja és egyetért a jelen adatvédelmi irányelve teljes tartalmával. Bármely adatvédelmi irányelv változás közzétételre kerül a grosbasket.com weboldalon, és csak az után lép hatályba, hogy közzétették ezen a weboldalon.

9. Sütik és webjelzők

A Grosbasket sütiket és webjelzőket használ annak érdekében, hogy javítsa webhelyélményét, valamint megkönnyítse a webhelyhasználat statisztikai elemzését. Ezek a technológiák kis fájlok, amelyeket eszközén tárolnak.

Sütik: A sütik ideiglenes fájlok, amelyek lehetővé teszik a webhely számára, hogy az Ön számítógépét felismerje a böngészési munkamenet során. Nem tartalmaznak vírusokat vagy kártékony szoftvereket. A sütik segítségével javítjuk az Ön élményét olyan funkciók lehetővé tételével, mint a bevásárlókocsi működése és a vásárlás követése.

Munkamenet-sütik: Ezek az ideiglenes sütik a böngészési munkamenet végén lejárnak, és olyan funkciókat tesznek lehetővé, mint a bevásárlókocsi láthatósága több oldalon át.

Tartós sütik: Ezek a sütik meghatározott időre maradnak az eszközén, és minden webhelylátogatáskor aktiválódnak.

Webjelzők: Ezek a kis képek, néha "pixel címkéknek" nevezve, együttműködnek a sütikkel, és segítenek nekünk az webhely forgalmi mintáinak elemzésében.

Böngészővezérlések

Konfigurálhatja böngészőjét annak érdekében, hogy megakadályozza a sütik tárolását eszközén. A legtöbb webböngésző útmutatást nyújt a súgómenüben arról, hogyan lehet:

 • Új sütik kikapcsolása
 • Értesítések fogadása új sütik érkezésekor
 • Létező sütik törlése
 • Összes sütik blokkolása

Kérjük, vegye figyelembe: A sütik letiltása korlátozhatja a webhely funkcionalitását.

Meta Ads Manager

We also use retargeting technologies from external providers, such as the Pixel of Meta Ads Manager, formerly known as Facebook Ireland Limited. Retargeting allows us to target those users who have already shown interest in our store and our products with online ads on our partners' websites. For this purpose, a cookie is set, collecting data on interests under pseudonyms. Based on this information, ads for our offer will be displayed on our partners' websites according to your interests. No personal data are directly collected, and no user profile with personal data is linked to you.

Google Analytics

For the purpose of designing our pages based on needs and continuous optimization, we use Google Analytics, a web analytics service provided by Google Inc. (hereinafter referred to as Google).

Google Analytics uses so-called "cookies," text files stored on your computer, to analyze how you use the website. In this context, pseudonymized user profiles are created, and cookies are used. The information generated by the cookie about your use of this website includes:

 • Type/version of the browser
 • Used operating system
 • Referrer URL (the previously visited page)
 • Hostname of the accessing computer (IP address)
 • Time of the server request

Your identification in this way does not lead to the deletion of your shopping cart, and we can remember your login via a specific device without requiring re-entry of the email address and password. At the same time, we can store information about which version of our web pages to display if multiple versions are available at that moment. Also, with their help, we determine whether you have given us consent in accordance with this document.

A consent refusal cookie is set upon arrival on the page, preventing the future collection of your data when visiting this website. The consent refusal cookie is valid only in this browser and only for our website and is stored on your device. If you delete the cookies in this browser, you must set the consent refusal cookie again.

Google Ads

A Google Ads egy online hirdetési program a Google Inc.-től, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"), amelyet remarketing célokra használunk. Ennek a funkciónak köszönhetően az érdeklődési körük alapján hirdetéseket jeleníthetünk meg webhelyünk felhasználói számára más webhelyeken a Google hirdethálózaton belül. Ehhez felhasználói interakciókat elemzünk webhelyünkön, például mely ajánlatok érdeklik a felhasználót, hogy miután felkereste weboldalunkat, célzott hirdetéseket is megjeleníthessünk a felhasználó számára más weboldalakon. E célból a Google egy sütiket helyez el a felhasználók böngészőjében, akik bizonyos Google szolgáltatásokat vagy webhelyeket látogatnak meg a Google hirdethálózatban. Ez arra szolgál, hogy rögzítse ezeknek a felhasználóknak a látogatásait, és egyértelműen azonosítsa a webböngészőt egy adott számítógépen, és nem azonosítja az adott személyt, azaz személyes adatokat nem tárol.

Ha nem tiltsa le a harmadik fél sütik használatát, valamint az adatok megosztását a reklám- és közösségi hálózatokkal a Adatvédelmi beállítások fül alatt, és rákattint bármelyik linkre weboldalainkon (a figyelmeztető doboz kívül) figyelmeztetésünk után, vagy rákattint az "Értem" gombra, ami a figyelmeztetés része, azt tekintjük, hogy beleegyezik a fent említett sütik használatába és az adatainak megosztásába a reklám- és közösségi hálózatokkal. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja, letiltva ezt a funkciót az Adatvédelmi beállítások fül alatt.

Itt találja meg, hogy milyen sütiket használunk. Az összes használt sütik teljes áttekintéséért kattintson ide.

10. Mi, mint adatkezelő, dolgozzuk fel az összes leírt személyes adatot.

Ez azt jelenti, hogy mi határozzuk meg azokat a célokat, amelyekért az Ön személyes adatait gyűjtöttük, és azok feldolgozásának módját, és felelősek vagyunk annak megfelelő végrehajtásáért. Ebben az esetben az Ön adatait továbbítjuk partnereinknek annak érdekében, hogy biztosítsuk a fizetéseket, a szállítást, valamint más az Ön rendelésével kapcsolatos ügyeket. Az adatokat továbbá továbbítjuk feldolgozóinknak, akik azokat az utasításaink szerint dolgozzák fel.

Az Ön hozzájárulásával az adatokat megoszthatjuk reklám- és közösségi hálózatokkal személyre szabott hirdetések megjelenítéséhez más webhelyeken. Ezenkívül az Ön személyes adatait más vállalatok eszközeiben is feldolgozzák, amelyeket személyes adatok feldolgozására használunk. Ilyen jogi személyek közé tartoznak:

 • Az Ön rendelésének feldolgozásával kapcsolatos partnereink, ahogy az a "Vásárlás esetén" szakaszban is szerepel:
  • A fizetési rendszerek kezelését biztosító partnerek, különösen a bankkártyás fizetésekkel kapcsolatban:
   • Braintree, a PayPal része – PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
   • Six Payment Services (Austria) GmbH, Marxergasse 1B, A-1030 Wien, Ausztria, ATU 15355906; Erste Card d.o.o., Dunajska cesta 129, 1000 Ljubljana, Szlovénia
   • SKB Banka, Ajdovščina 4, 1000 Ljubljana
   • Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana, Trg republike 2, 1000 Ljubljana
  • Transport partners
   • Pošta Slovenije d.o.o., Slomškov trg 10, 2500 Maribor, Slovenia
   • DPD d.o.o., Brnčičeva ulica 31, Ljubljana, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
   • DHL Ekspres (Slovenia), d.o.o., Špruha 19, Trzin, 1236 Trzin
  • A terméket vagy szolgáltatást biztosító központ vagy a megfelelő gyártó szolgáltatója a rendelt áruk vagy szolgáltatások reklamációival kapcsolatban;
 • A hozzájárulásán alapulva a reklám- és közösségi hálózatoknak, valamint más marketingeszközöknek, amelyek segítenek optimalizálni a webet, és személyre szabott tartalmakat és ajánlatokat készíteni:
 • Felhőalapú szolgáltatók és egyéb technológiai és támogató szolgáltatók:
  • One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, D18 P521, Írország
  • GA SISTEMI d.o.o., Industrijska cesta 1G, Grosuplje, 1290 Grosuplje
 • Külső kommunikációs feldolgozók, különösen az SMS-üzenetek és chat-szobák kommunikációjához:
  • MS3 d.o.o., Ulica miru 21, 1000 Ljubljana – SMSapi
  • Klaviyo Inc, 125 Summer Street, Boston, Massachusetts, Egyesült Államok
  • Cartfox - DFVU d.o.o., Liparjeva cesta 6A, Mengeš, 1234 Mengeš
  • DIGITALIST d.o.o., Ribčev Laz 45F, Ribčev Laz, 4265 Bohinjsko jezero
 • A hívások felvételére és hozzáférésére szolgáló rendszerek szolgáltatójának – T - 2 d.o.o., Verovškova ulica 64A, Ljubljana, 1000 Ljubljana

Ha úgy gondolja, hogy megsértették a személyes adatainak védelmére vonatkozó rendelkezéseket, kérjük, tájékoztasson minket az [email protected] e-mail címünkön. Kivizsgáljuk az ügyet, megfelelő intézkedéseket teszünk, és ésszerű időn belül válaszolunk Önnek. Ha kérdései, problémái vagy észrevételei vannak ezzel a adatvédelmi irányelvvel kapcsolatban, kérjük, tájékoztasson minket az [email protected] e-mail címünkön.

Ez a személyes adatvédelmi irányelv 2024. március 25-től lép hatályba.