• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

FENNTARTHATÓSÁG: ITT AZ IDEJE CSELEKEDNI

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos olyan környezetet teremteni, amely fenntartható a bolygónkon élő minden élőlény számára.

Itt az ideje, hogy valódi lépéseket tegyünk!

Hisszük, hogy megteremthetünk egy olyan környezetet, ahol a fogyasztók igényei és a termékek előállítása kéz a kézben járnak.

Ezért teszünk egy lépést előre, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt lábnyomunkat.

Weboldalunk böngészése közben egy egyedi zöld jelvénnyel fogsz találkozni. A jelvény az újrahasznosított vagy organikus anyagokból készült zöld termékeinket jelképezi.

Ezen kívül kezdeményezésünk magában foglal környezetbarát tevékenységeket is vállalatunkon belül. Olyan dobozokat használunk szállításhoz, amelyek 89% - 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, e-mailjeinkben próbálunk arra törekedni, hogy mindenki minél kevesebbet nyomtasson a "Think before you print" kezdeményezéssel, és minden folyamatot a lehető legdigitálisabban hozunk létre, hogy kevesebb hulladék keletkezzen.

FENNTARTHATÓSÁG

NIKE COSMIC UNITY: AZ ELSŐ ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT KOSÁRLABDACIPŐ

Ez az a szemét, amelyből extra teljesítményű cipő lett! A Nike Cosmic Unity egy olyan kosárlabdacipő, amely legalább 20%-ban újrahasznosított anyagokból készült.

Nézd meg a Nike Cosmic Unity-t termék- és értékelő videónkban.

ZÖLD TERMÉKEK: ÚJRAHASZNOSÍTOTT VAGY ORGANIKUS ANYAGOKBÓL KÉSZÜLTEK

"EGY JÁTÉK AMIT MINDANNYIUNKNAK MEG KELL NYERNÜNK!": KAMPÁNY HAMAROSAN

Hamarosan elindítunk egy kampányt, amely nagy hatást fog gyakorolni közösségünkre és környezetünkre. A legjobb az egészben, hogy Te is részt vehetsz ebben a kezdeményezésben.

Kövess minket továbbra is a közösségi médiában, vagy iratkozz fel hírlevelünkre friss információkért!