• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Partnerek

Mi, a Grosbasket egy kosárlabda felszerelésekre specializált cég vagyunk, olyan márkákkal mint Nike, Air Jordan, Adidas, Under Armour, McDavid, K1X, SKLZ, New Era, stb… A Grosbasket-et olyan céllal alapítottuk, hogy a kosarasokat a legjobb felszerelésekkel lássuk el, amikkel a játékosok fejlődhetnek, és elérhetik céljaikat. Ismervén a kosárlabda piacot, a mi professzionál hozzáállássunkkal, elkötelezettségünkkel, szenvedélyünkkel és víziónkkal, részei szeretnénk lenni annak a kosárlabda közösségnek, amit azok alkotnak, akiket megérintett a kosárlabda szeretete bármilyen oldalról.


Nike
A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Air Jordan
1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

adidas
Az Adidas bajorországi székhelyű német nagyvállalat. Kijelenthetjük, hogy az Adidas Európa legnagyobb és a világ második legnagyobb sportvállalata, amely majdnem minden sportágban jelen van. Rendkívül erős a jelenléte a „lifestyle” kategóriában is, ahol Kanye West, Pharrel és Rita Ora a közismert vállalat arcai. 2008-tól a 2016/17-es évadig az Adidas volt az NBA hivatalos sportfelszerelés-szállítója, és a mai napig olyan NBA-játékosokat támogat, mint Derrick Rose, Damian Lillard, Andrew Wiggins és James Harden. Néhány éve megerősítést nyert, hogy az Adidas jó irányba halad, mivel kifejlesztették a vadonatúj Boost-technológiát, amely forradalmi újítás volt a sportcipők terén.

Under Armour
Az Under Armourt 1996-ban alapította a korábbi amerikaifutball-játékos, Kevin Plank. Amikor edzés után összehasonlította a mez alatti csuromvizes pólóját a kompressziós rövidnadrággal, eszébe jutott, hogy olyan pólót kellene gyártania, amely szintén szintetikus anyagból készül, így biztosítja, hogy a bőr száraz maradjon. Plank a nagymamája garázsában hozta létre a vállalatát. Mára a márka sikerének köszönhetően felkerült a Forbes milliárdosokat felsorakoztató listájára. Napjainkban a vállalat számos sportfelszerelést és „életstílust” képviselő terméket kínál, beleértve a cipők gyártását, amely 2006-ban kezdődött. A kosárlabda terén az Under Armour arca jelenleg Stephen Curry, a Golden State Warriors kiváló játékosa.

SKLZ
A kaliforniai székhelyű amerikai vállalatot, az SKLZ-t 1999-ben hozták létre azzal a céllal, hogy hozzájáruljanak a sportolókban rejlő fizikai potenciál maximális kiaknázásához. Az SKLZ általános fejlődését nagymértékben alakította számos edző szakértelme és a sokéves tapasztalata, akik pontosan tudják, mire van szükségük a sportolóknak és a vásárlóknak ahhoz, hogy jobb eredményeket érjenek el. Az SKLZ felszerelései lehetővé teszik a professzionális és amatőr sportolók számára, hogy fejlesszék a fizikai potenciáljukat, és gyorsabbak, pontosabbak és erősebbek legyenek, miközben a testük sikeres regenerációjára is ügyelni tudnak.

McDavid
Az amerikai McDavid a sportvédő-felszerelések gyártása terén szerzett magának hírnevet, valamint a sportorvosi felszerelések terén is az egyik legnagyobb gyártó. A vállalat története 1969-ben indult, amikor Dr. Robert McDavid kialakította az első merevítős térdvédőt az amerikaifutball-játékosok számára. A vállalat idővel egyre nagyobbra nőtt, és napjainkban termékek széles választékát kínálja, többek közt térdvédőket, csuklóvédőket, váll- és hátszalagokat. A McDavid 2004-ben óriásit lépett előre azzal, hogy útjára indította azt a terméket, amely mára a vállalat jelképe lett, a Hex Pad-technológiát. A Hex Pad rendkívül ellenálló, tartós és könnyű, mégis rugalmas hab, amelyet a McDavid védőöltözeteiben alkalmaznak, és amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy még bátrabban és vakmerőbben játszhassanak. A McDavid kiegészítőinek használatával a sportolók a legmagasabb szinten játszhatnak még súlyos sérülések után is, amelyeket a professzionális sportban nem lehet teljesen kizárni.

Spalding
Az egyik legnagyobb sportszergyártót, a Spalding vállalatot 1876-ban alapította Albert Goodwill Spalding, aki sokáig a Boston Red Socks baseball-játékosa volt. Aktív sportkarrierjét követően sikeresen hangolta össze a baseballal kapcsolatos ismereteit és üzleti vénáját, így a Spalding hamar az ágazat egyik vezető szereplőjévé vált. A gyártás a baseball-labdákkal indult, majd következtek a kesztyűk. Egy évtizeddel később jött a minőségi bőrből készített, amerikai focihoz használható labda. 1891-ben, amikor James Naismith feltalálta a kosárlabdát, az első játékosoknak még focilabdával kellett játszaniuk, majd három évvel később a Spalding bevezette az első kosárlabdát. Nem sokkal később ezt a labdát írták bele a játékszabályba az újonnan kitalált sport hivatalos labdájaként

K1X
A K1X a KICKZ-ből fejlődött ki, amely a kosaras és sportcipők ismert szakértője. Majdnem minden alkalmazott aktívan kötődik a kosárlabdához, aminek köszönhetően a cég különösen hiteles és tapasztalt ezen a területen. A K1X az első kosárlabdamárka, amely kombinálja a kosárpályán belüli és azon kívüli stílust. Ez azt jelenti, hogy a cég tisztában van azzal, hogy a kosarasok mindig kosarasok maradnak, függetlenül attól, hogy épp a pályán vannak, buliznak, vagy az anyukájuknál ebédelnek. A márka rendkívül népszerű a B33-as játékosok körében. A K1X a Dunk Elite zsákolócsapat fő támogatója.

Peak
A Peak az egyik legdinamikusabban fejlődő cipő-és mezgyártó cég, értékesítési hálózata világszerte több mint 7000 hivatalos viszonteladóból áll. A vállalat több mint 20 NBA-játékossal kötött egyéni szerződést, és az NBA harmadik legnagyobb támogatójának számít. A Peak leghíresebb arca Tony Parker, az NBA játékosa és számos NBA-díj birtokosa.

Polar
A Polar találta fel az első, edzéshez való szívritmus-nyomkövetőt, valamint 1977 óta piacvezető a technológiai innovációk és az edzéshez használt számítógépek terén. A Polar termékei segítenek abban, hogy fokozni tudd az aktuális edzési szinted, függetlenül attól, hogy amatőr vagy professzionális sportoló vagy. A szívritmusmérés mellett a Polar órái számos egyéb funkcióval rendelkeznek, amelyek segítenek az erőnléted megőrzésében vagy akár fejlesztésében.

Zero Point
Tudományosan igazolt tény, hogy a kompressziós zokni számos sporttevékenység során hozzájárul az izmok vérellátásának javításához. A nyomással felgyorsított vérkeringés biztosítja az izmok számára a maximális oxigénellátást, ami növeli az ellenálló képességet és csökkenti a sérülések kialakulásának esélyét. A Zero Point vállalat 2009-ben jött létre Finnországban, és kezdetben orvosi célú kompressziós termékek gyártásával foglalkozott. Egy évvel később a termékkínálat a sport szerelmesei számára készült kompressziós kiegészítőkkel bővült. A cég termékeit a nagyobb ellenálló képesség, a test gyorsabb regenerációja és a sérülések esélyének csökkentése érdekében ajánljuk.

New Era
A New Era „külön életstílust” képviselő nemzetközi márka, amely divatos baseball sapkákat, és immár NBA ruházatot is kínál. A vállalatot Ehrhardt Koch alapította 1920-ban, az amerikai Buffalóban, és napjainkban a Koch-család negyedik generációja irányítja. A New Era az NBA hivatalos partnere, sapkáik világszerte menő divatkiegészítők. Szerezz be magadnak egy New Era sapkát, és dobd fel a városi stílusod!

Stance
A Stance zoknikat gyártó amerikai vállalat. 2009-ben alapították, és igen hamar jelentős sikereket ért el. Már 2015-ben több mint 36 millió pár zoknit adtak el. Ugyanebben az évben a Stance zokni lett az NBA hivatalos zoknija.