Bezár

RÓLUNK

Mi, a Grosbasket egy kosárlabda felszerelésekre specializált cég vagyunk, olyan márkákkal mint Nike, Air Jordan, Adidas, Under Armour, McDavid, K1X, SKLZ, New Era, stb… A Grosbasket-et olyan céllal alapítottuk, hogy a kosarasokat a legjobb felszerelésekkel lássuk el, amikkel a játékosok fejlődhetnek, és elérhetik céljaikat. Ismervén a kosárlabda piacot, a mi professzionál hozzáállássunkkal, elkötelezettségünkkel, szenvedélyünkkel és víziónkkal, részei szeretnénk lenni annak a kosárlabda közösségnek, amit azok alkotnak, akiket megérintett a kosárlabda szeretete bármilyen oldalról.

 

 

2014-ben kezdtük működésünket, azzal az eredeti ötlettel, hogy valami újat, mást, jobbat mutassunk a piacnak. Az egész egy kis üzlettel és webshoppal kezdődött. Tele voltunk lelkesedéssel, és 1 év kemény munka után éreztük, hogy ideje továbblépnünk. 2016-ban Ljubljanába költöztünk (Szlovénia fővárosa), ahol 440 m2 területen megnyitottuk Európa egyik legmodernebb üzletét. Kíváncsi vagy a nyitásra? Nézd meg a videónkat róla!

 

 

De a történetünk nem állt meg itt. 1 évvel később megnyitottuk a következő Grosbasket üzletünket, ezúttal Horvátországban, Zágrábban. Folytatjuk utazásunkat, és a víziónkat: tovább bővítjük a Grosbasket-et, felejthetetlen élményeket varázsolunk üzleteinkbe, és erősen támogatjuk az egész európai kosaras közösséget – boldogan mondhatjuk, hogy mostantól Magyarországon is!

  

  

  

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ CÉGÜNKRŐL

  

Grosbasket Kft.
Kophazi u. 4
Sopron, 9400
Közösségi adószám: 26769136
Hívj minket a +36 70 389 7191 számon, vagy írj nekünk: [email protected]

INSTAGRAM

Choose your location

Please click the appropriate banner (EU or NON-EU) and select the desired region of order and delivery of products selected at our online shop.