• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan 13 Retro ''Obsidian Powder Blue''

Új
414571-144
71 290 Ft

Michael Jordan

A kosárlabdaisten, akinek még ma is ott van a nyoma a kosárlabda pályán. Michael Jordan a kosaras márkájával senkit nem hagy közömbösen. Végül, de nem utolsósorban a Chicago Bulls-szal az NBA történetének legismertebb pillanatai is hozzá kapcsolódnak - hat NBA-bajnoki gyűrűje, hat döntő MVP címe, öt alapszakasz MVP címe, 14 All Star szereplése, tíz pontkirályi címe, kétszer volt zsákolóbajnok, és 1988-ban még az NBA legjobb védőjátékosa is ő volt. Aranyat nyert a '92 -es barcelonai olimpián a "Dream Team" tagjaként, és karrierjét a Washington Wizards csapatában fejezte be. Játékával ő Airness-sége megváltoztatta a kosárlabda világát, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportjává tette. Kollekciói inspirálják a beltéri és streetball játékosokat is. Ma aktív szerepet vállal az NBA-ben, mint a Charlotte Hornets franchise tulajdonosa, és játékosként halhatatlanságot nyert a Hírességek Csarnokába. Mindenütt jelen van, ahogy minden idők legjobb kosarasának illik.

Jordan XIII

JORDAN XIII
1997-ben jelent meg a Jordan cipők tizenharmadik kiadása, először hivatalosan a Jordan Brand neve alatt. Hosszú volt az út idáig, de ez csak 1997-ben történt meg.

Tinkert maga Michael ihlette a cipő tervezésében. Az egyik beceneve a ''Black Cat'' (Fekete Macska) volt, melyet kitűnő reflexei és gyors kezei miatt szerzett. Ezért a Jordan XIII alakjában a sebesség rajzolódik ki, a boka hátulján lévő szem pedig tükröződik, és egy macska szemére emlékeztet.

Ahogy Will Smith prezentálta a Jordan V-t a nagyközönségnek, úgy Denzel Washington a XIII-t a “He Got Game” filmben, Ray Allen apjaként. Nagyszerű film, színész, és nagyszerű cipő, amit a legkényelmesebb Jordan Retro modellként tartanak nyilván.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb