• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Jelszó visszaállítása

Ha elfelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címed, és küldjük az utasításokat a visszaállításához.

Air Jordan 34 ''Black Cat''

- 20%
AR3240-003
57 990,00 Ft 46 392,00 Ft

Részletek

A REPÜLÉS 34. MEGTESTESÜLÉSE.
Az Air Jordan XXXIV folytatja a kulturális ikon örökségét. Könnyű, érzékeny és aerodinamikai pontossággal díszített, merészen szokatlan talpát ötvözi a halszálka mintával - az új és ikonikus tervezési elemek zökkenőmentesen összeolvadásával.

Aerodinamikai támogatás
Az öntött TPU-ból készült eclipse lemez stabilitást és tartást nyújt, amely összekapcsolódik az oldalra történő mozgás során. A talp üreges, ami betekintést enged a Zoom Air párnájába, miközben csökkenti a cipő teljes súlyát.

Ultraérzékeny betétek
A látható Zoom Air betéteknek a talp alatt rugalmas, reszponzív érzése van, amely minden lépéssel feltöltődik.

Kiváló tapadás
A halszálka mintás talp kiváló tapadást nyújt minden irányba.

Légáteresztő és könnyű
Textil és áttetsző anyag keveréke a könnyű felsőrész, ami kényelmesen illeszkedik.

  • Hagyományos nyelv- és fűzőkonstrukció.
  • "Flight" Jumpman dizájn a nyelv tetején.
  • Lélegző nyelv.
  • Párnázott belső rész.
  • Szarvasből részletek.

Other information

MATERIALS

Felsőrész
Textil + Egyéb
Bélés és varrás
Egyéb
Talp
Egyéb

Michael Jordan

A kosáristen, aki örökre letette a névjegyét a kosárpályán. Michael Jordan kosaras márkája senkit nem hagy hidegen. A Chicago Bulls játékosaként az ő nevéhez fűződnek az NBA Liga történetének legemlékezetesebb pillanatai: hatszoros bajnok, és mind a hat döntőben elhozta az MVP címet is, míg az alapszakasz után ötször választották a Liga legértékesebb játékosának. 14-szeres All Star, 10-szer lett az NBA legjobb dobója, kétszeres zsákolóbajnok és 1988-ban még a legjobb védőjátékos díját is elhozta; a Dream Team tagjaként olimpiai aranyat nyert Barcelonában ’92-ben, és a Washington Wizardstól vonult vissza. A Levegő Uraként játékával megváltoztatta a világ kosárlabdáját, és a világ egyik legnépszerűbb és legnézettebb sportágává tette. Kollekciói a csarnokban és az utcán is inspirálnak. A Charlotte Hornets franchise-ának tulajdonosaként ma is aktívan részt vesz az NBA-ben; játékosként a Hírességek Csarnokába való befogadásával halhatatlanná vált. Mindenhol ott van, ahogy az minden idők legjobb kosarasától elvárható.

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.