• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Air Jordan Max Aura 3 ''Wolf Grey''

Új
CZ4167-005
44 790 Ft

Részletek

FORRÓSÁG AZ UTCÁN.
Szerezd meg a Jordan történelmének és örökségének egy darabját a Jordan Max Aura 3 cipőben. A márka gazdag kosárlabda cipő öröksége által inspirált cipő a játékcipő energiájával és a klasszikus részleteket újragondoló dizájnnal rendelkezik.

  • A látható Max Air egység könnyű csillapítást és kényelmet biztosít a sarkad alatt.
  • A nyílt márkajelzés a külső talp és a középtalp formázott részletein, valamint a nyelv tetején és oldalán található hímzett grafikákon keresztül jelenik meg.
  • A gumi talp a klasszikus halszálkás futófelületet váltakozó mintázattal vegyíti, hogy többféle felületen is tapadást biztosítson. A gumi elülső és hátsó része ketté van osztva, hogy segítsen csökkenteni a súlyt és lehetővé tegye a talp hajlékonyságát.

Michael Jordan

A legtöbb rajongó számára ő minden idők legnagyobb kosárlabdázója, más néven a GOAT! A North Carolina Egyetem, a Chicago Bulls és a Washington Wizards csapataiban játszva a kosárlabda történelem leglegendásabb mozdulatait hajtotta végre. Egy NCAA-bajnoki és hat NBA-cím, ugyanennyi Döntő MVP, öt alapszakasz MVP, 14 All Star-szereplés után, miután tízszeres NBA pontkirály lett, két zsákolóversenyt nyert, sőt 1988-ban az NBA legjobb védőjátékosa let és két olimpiai aranyérem után "His Airness" játékával megváltoztatta a kosárlabda világát. A kosárlabdát is ő tette a világ egyik legnépszerűbb sportágává, és kollekciói világszerte minden korosztály számára inspirációt jelentenek. A Charlotte Hornets tulajdonosaként ma is aktív az NBA-ben, halhatatlanságát pedig azzal erősítette meg, hogy beiktatták a Hírességek Csarnokába!

Air Jordan

1984-ben a Nike a szárnyai alá vette a rendkívül tehetséges kosárlabdázót, Michael Jordant, és 1985-ben piacra dobta az első, legendás Air Jordan 1 cipőket. A későbbiekben megjelentek a népszerű lábbeli újabb modelljei, amelyek ma az egyes játékosok kultuszának szimbólumai. A márka logója, a Jumpman mára egyet jelent a kiváló minőséggel és stílussal, amely minden kosárlabda-rajongó számára elengedhetetlen.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
bőr + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb