• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike KD13 ''Play for the Future''

CW3159-001
48 990 Ft

Részletek

FONTOS PILLANATOKRA TERVEZVE.
A mérkőzés döntő pillanataiban KD mindig bizonyít. A pálya mindkét oldalán dominál, a védők félnek megállíthatatlan mozgásaitól, védekezésével pedig limitálja az ellenfeleket. A KD13 segíti őt elit szinten játszani teljes hosszúságú párnázással és egy extra lábfej alatti egységgel. A két légbetét együtt elképesztő energia visszanyerést biztosít - minden támadásban, az egész mérkőzés során.

  • A közvetlenül a felsőrészhez varrt, teljes hosszúságú Nike Air Zoom párna követi a lábad alakját, hogy szenzációs ultra reaktív érzetet biztosítson és simán gördüljön a lábad a saroktól a lábujjakig.
  • A teljes hosszúságú Nike Air Zoom párna alatt a lábfej részben egy második Zoom Air egység van elhelyezve, hogy elősegítse a gyors mozgásokat és fokozza az energia visszanyerését.
  • A puha felsőrész könnyű és rugalmas. Minimális anyagból készült, hogy betört érzetet adjon, így a dobozból kivéve rögtön készen áll a pályára.
  • A középtalp látható kivágásai segítenek csökkenteni a súlyt, növelik a rugalmasságot, és láthatóvá teszik a Zoom Air párnázást.
  • A puha nyelv és a párnázott felsőrész növeli a kényelmet.

Other information

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb

Kevin Durant

Két egymást követő évben NBA-bajnok és egyben döntő MVP a világ legerősebb kosárlabda-bajnokságában. A texasi egyetemen a 35-ös száma már az egyetemi sportcsarnok mennyezetén lóg. Az év újonca az NBA-ben, tízszeres All Star, világbajnok az amerikai válogatottal és négyszer az NBA alapszakaszának legjobb dobója. Hiába játszik szupersztárok társaságában, Durant újra és újra bebizonyítja, hogy ő az egyik legjobb kosárlabdázó, és képes kihasználni a pálya minden sarkát. Büszkén hordja Nike KD cipőjét, amellyel a kosárlabda pályán kívül is diktálja a divatot.

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.