• Globális szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Szeretjük a kosárlabdát!

Nike Lebron Witness 5 ''Game Royal''

ÚjDeal of The Week- 20%
CQ9380-400
36 990 Ft 29 592 Ft

Részletek

URALKODJ A PILLANATON.

Fejleszd a játékodat a LeBron Witness 5-ben, egy erős, könnyű cipőben, amely gyors mozgásokra van kialakítva. Merev sarokrésze és a lábfejet átölelő rendszer kiváló tartást nyújt. Az érzékeny párnázás és a többirányú tapadás együttesen segítenek kontrollálni a mozgást a kosár felé haladva.

  • A lábad alatt található 2 Zoom Air egység érzékeny csillapítást biztosít a pályán történő futás közben.
  • A merev sarokrész öntött oroszlán grafikával jól tartja a lábfejet és segít stabilnak maradni.
  • A külső gumi talp többirányú tapadással segít kontrollálni a mozgást.
  • Könnyű, légáteresztő hálós anyag.
  • Rugalmas hab középtalp.
  • A nyelvvel egybeépített fűző rész.

Lebron James

Nyolc döntő zsinórban, számtalan rekord és újítás a pályán és azon kívül is. LeBron James, az Ohio állambeli Akron gyermeke jelenleg a Föld legjobb kosárlabdázójának számít. Miután megvalósította álmait és két bajnoki győzelmet nyert a Miamival, visszatért szülővárosába, Clevelandbe, és teljesítette szülővárosa polgárainak adott ígéretet - elhozta Clevelandbe az NBA bajnoki címét. Ezt követően új kihívással nézett szembe - címet nyert az LA Lakersszel, és visszaállította a csapatot a régi dicsőség útjára. A 2019/20-as szezonban Anthony Davis és a Lakers csapatának segítségével megszerezték a Lakers 17. bajnoki címét. De úgy tűnik, hogy a kosárlabda pályán elért siker nem elég számára. James ugyanis kibővíti birodalmát a sportcipők és ruházat világára, miközben sokat tesz a közösségért is. Gyakorlatilag védhetetlen a Nike Lebron és Nike Lebron Soldier kosárlabda cipőben, amelyet Te is megrendelhetsz webáruházunkban!

Nike

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Termék összetétel

ANYAG

Felsőrész
egyéb + textil
Bélés és varrás
textil
Talp
egyéb